Praha 13
Bezplatná linka 800 130 000

Nové ordinace v poliklinice Hůrka v Praze 13

Praha 13
03.05.2024
Tiskové zprávy

Starosta Prahy 13 David Vodrážka dnes 3. 5. 2024 slavnostně otevřel Centrum primární péče v poliklinice Hůrka. Městská část reaguje na potřeby obyvatel a ve spolupráci s Innova Healthcare, a.s., tak rozšiřuje zdravotní péči ve svém obvodu. Nově budou k dispozici dvě ordinace praktických lékařů, dvě ambulance pediatra a gynekologie, která má k dispozici i moderní zákrokový sál pro jednodenní gynekologii.

„Zajistit dostatečné kapacity ve zdravotnických službách je velmi důležitou součástí naší práce a vážím si faktu, že se nám dlouhodobě daří na třináctce pružně reagovat na potřeby obyvatel. Uvědomujeme si, že v posledních letech se neustále skloňuje téma nedostatku pediatrů a dentistů, ale nám se daří každý rok otevřít nové ordinace. Děkuji vedení polikliniky Hůrka za skvělou péči o naše obyvatele a velmi si vážím naší dlouhodobé spolupráce,“ řekl starosta David Vodrážka.

„V městské části Praha 13 provozujeme několik zdravotnických zařízení a působí zde desítky špičkových lékařů v nejrůznějších oborech. Obyvatelé tu mají k dispozici více jak 26 lékařských specializací, např. specializovanou oční kliniku, chirurgické obory, neurologii, dermatologii, gynekologii, alergologii, ORL a mnoho dalších. Dnešní otevření nového Centra primární péče na Hůrce – ordinací praktických lékařů, pediatrů a gynekologa je dalším logickým krokem, jak místním lidem zajistit maximální lékařské služby. I díky výborné spolupráci a podpoře městské části a pana starosty se chystáme v této lokalitě dále rozvíjet a rozšiřovat naše služby,“ dodala Markéta Hellerová, medicínská ředitelka a jednatelka Innova Heathlcare a.s.

Městská část Praha 13
www.praha13.cz
Tisková zpráva
03. 05. 2024 Mgr. Lucie Steinerová

Tisková mluvčí

e-mail: steineroval@praha13.cz

Sdílejte článek