STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Adria

8,1/10
8,1/10

Chorvatsko, Severní Dalmácie, Biograd

Recenze

Gabriela a Romana , pobyt s přáteličervenec 2020

Vse fantasticke

9,6/10
Martina, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

7,1/10
Miroslava, pobyt s rodinousrpen 2019

8,3/10
olsson, pobyt s rodinousrpen 2018

8,5/10
Petra, pobyt s rodinouzáří 2017

Pro nenáročnou rodinu dobrý hotel...hlavně super vyžití pro děti bazén se skluzavkou...z jídel se dalo skoro vždy taky vybrat, jen doplňování někdy vázlo a polévky byly jak z pytlíku...All inclusive dosti omezené...Jídla neoznačená o co se jedná...chybělo nám označení co je vegetariánská a co s masem...pití na all in baru pouze do malinkých kelímků, to je tak sedět u baru, když by se chtěl člověk normálně napít...pláž kousek...dalo se v pohodě dojít, ale byla dost maličká...nedovedu si představit v sezoně (uvedeno písečná pláž, ale to už dávno ne...ale do vody se jde po písku a kamínkách, tak nebylo nepříjemné na boso)

6/10
Peter, pobyt s rodinousrpen 2017

Relax pro rodinu s detmi za rozumnou cenu.

10/10
pavel, pobyt s rodinoučerven 2016

Mohu doporučit,byli jsme spokojeni

7,4/10

O hotelu

Adria

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel se nachází v borovém lese, přibližně 800 m od centra Biogradu na Moru. Město se nachází v jedné z nejmalebnějších částí střední Dalmácie a patří k ceněným letoviskům v této oblasti. Čisté moře a jedinečná atmosféra Biogradu jsou velkými přednostmi této části pobřeží. Nacházejí se zde nejkrásnější pláže a Staré město láká mnoho turistů. Biograd je také vynikajícím výchozím bodem pro výlety, jako je plavba na Kornati nebo návštěva vodopádů Krka. Transfer z letiště ve Splitu trvá přibližně 1 hodinu.

.
Pláž

Budova se nachází pouhých 300 m od známé písečné pláže Saline. Plážový servis není k dispozici.

.
K dispozici pro hosty

24hodinová recepce s lobby, výtahy, hlavní restaurace s regionální dalmatskou a mezinárodní kuchyní, aperitiv bar, venkovní bazén s dětským bazénem a tobogánem, krytý bazén (zavřeno 15.06-15.09), bar u bazénu, restaurace à la carte, miniklub a dětské hřiště, minigolf, bowling, ping pong, obchod se suvenýry.

.
Internet

Ve veřejných prostorách je za příplatek k dispozici Wi-Fi.

Catering

Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu jsou zahrnuty ve složení all inclusive. Kromě toho odpolední přestávku na kávu (káva, čaj, zákusky). V době od 10:00 do 22:00 místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Sportovní a animační program

Ve vzdálenosti 200 m od hotelu je možné za příplatek využít tenisové kurty. Součástí hotelu je wellness centrum včetně solné jeskyně (využití wellness centra je za příplatek). Kromě toho je v nabídce animační program pro děti i dospělé (v hlavní sezóně).

.
Webové stránky

http://www.hoteladria.hr/

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Hotel má senzační polohu na klidném místě plném zeleně, ale zároveň v blízkosti skvělé písečné pláže a okouzlujícího historického centra Biogradu. Vynikající nabídka pro rodiny s dětmi! Hotel prošel v roce 2012 generální rekonstrukcí.

.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.