Le Playe

Italy , Kalábrie
Angehängte bilder
Středisko
Santa Domenica
Poloha
Dvoupatrový hotel je situován na útesu nad písčitými plážemi, cca 1 km od centra střediska, cca 5 km od letoviska Tropea s restauracemi, bary a rušným nočním životem (hotelový bus za poplatek) a cca 60 km od letiště; supermarket v blízkosti hotelu. Vzhledem k poloze nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivosti.
Pláž
Písčitá pláž, rámovaná skalami, se nachází pod hotelem, přístup po strmé stezce; další písčitá pláž Formicoli se nachází cca 1 km od hotelu (hotelový bus zdarma, intervaly stanovuje hotel), lehátka a slunečníky za poplatek.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, trezor na recepci, restaurace, restaurace à la carte, bar, TV místnost, WiFi v lobby a u bazénu zdarma (omezený dosah), terasa, bazén s oddělenou částí pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.
Ubytování
Apartmány mají vlastní příslušenství (koupelna/sprcha, vysoušeč vlasů, WC), vybavený kuchyňský koute s vařičem a chladničkou, klimatizaci, TV, telefon a balkon nebo terasu.
Stravování
Polopenze bufetovým způsobem.
Sport a zábava
Multifunkční hřiště (osvětlení za poplatek), stolní tenis, dětské hřiště, miniclub (2-12 let), animační programy pro děti i dospělé (červenec-srpen).
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího zařízení * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.
Informace
* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu.
* Při vstupu do bazénů (včetně hotelových) je nutné používat koupací čepici.