Grower's Cup Káva Guatemala, Esperancita

Grower's Cup cestovní káva, GuatemalaLahodná čerstvá BIO káva výjimečné kvality - KDEKOLI A KDYKOLI!
Původ: Guatemala, EsperancitaLa Esperancita je malé družstvo pouze s 44 členy. 15 z nich jsou ženy. O něco tmavší střední pražení dává této kávě výraznou a bohatou chuť.Dobrá káva s chutí sladkého karamelu, hořké čokolády s nádechem vanilky a mandlí.Káva: 100% arabika z Guatemaly, fair trade a ekologicky certifikovanáZpracování: praná káva
Farma, město: Esperancita
Nadmořská výška: 800mV čem je káva Grower's cup výjimečná?Unikátní systém servírování kávySnadná příprava 2 šálků lahodné čerstvé kávy, ať jste kdekoli (stačí 0,5 l horké vody)Sáček Grower's cup je vlastně alternativou francouzské konvičky (French Press) na jedno použitíKvalitní BIO káva s jasným původem - 18 g čerstvé kávy ve filtru uvnitř baleníVíte, z jaké plantáže káva pochází a jakou odrůdu si vychutnáváteJak to funguje?Jednoduchá myšlenka, ale výjimečný nápojJedinečné provedení sáčku umožňuje ideální průběh extrakce kávyFiltr je navržen tak, aby zachoval veškeré esenciální oleje a chutě kávyFiltr účinně oddělí sedlinu od spařené kávyServírováním prvního šálku se proces extrakce zastaví, proto káva nezhořkne!Návod na přípravu1. OTEVŘETE obal, vytvarujte sáček tak, aby stál. Otevřete víčko (otočným pohybem) 
2. NALIJTE 300 ml horké vody a nechte 5 - 8 minuty odstát
3. SERVÍRUJTE 2 šálky lahodné čerstvé kávyVíte, odkud Vaše káva pocházíVšechny naše kávy jsou jednoho původu,z konkrétních farem a pěstitelských družstevJejich příběh vám přinášíme společně s kávou Grower´s cup!

Preisentwicklung

20.01.2022
2,22 €

Hersteller

Grower's Cup