Fjällräven Smock No. 1 - Dark Olive Velikost: XXL

Fjällräven Smock No. 1 - DARK OLIVE
Odolná bunda z materiálů G-1000 Eco a G-1000 HD s mnoha prostornými kapsami pro náročnější aktivity v přírodě. Nastavitelná kapuce chránící proti nepříznivému počasí, s důmyslnou konstrukcí průzoru.
Odolná outdoorová bunda s mnoha prostornými kapsami, které snadno pojmou obsah malého batohu. Tato bunda je podobně jako Jacket No. 68 určena pro náročnější venkovní aktivity, a to celoročně, avšak Smock No. 1 má delší střih a větší počet ještě dokonalejších funkcí. Prostornou kapuci lze upravit, aby těsně obepínala hlavu, a průzor je možno nastavit tak, aby poskytoval maximální ochranu před větrem nebo perifernější vidění. Nenasazená kapuce tvoří vysoký límec. Do mnoha prostorných kapes na prsou, v dolní části, na zádech a na rukávech lze uložit mapy, lékárničky, menší nástroje a další předměty nutné pro den strávený v lese. Zip vepředu je dvoucestný, chráněný klopou se snadno uchopitelnými knoflíky, které jsou k oděvu připevněny žebrovou páskou. Stahovací šňůrka pro úpravu pasu, přidané klínky v podpaží a anatomicky tvarované rukávy pro větší volnost pohybu. Volný střih poskytuje prostor pro další zateplovací vrstvy oděvu nošené pod bundou.
Bunda Smock No. 1 je vyrobená z materiálu G-1000 Eco odolného vůči větru a vodě, který je vyroben z recyklovaného polyesteru a organické bavlny. Na ramenou, rukávech a kapsách je použit vysoce odolný materiál G-1000 HeavyDuty. Tkanina a detaily byly vybrány tak, aby byl jejich dopad na životní prostředí minimální – například většina kožených prvků je vyrobena ze zbytků kůže – a aby bylo snadné po letech užívání exponované prvky oděvu vyměnit. Součást kolekce Fjällräven Numbers.
Vnější materiál: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton, G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Rod: Muži
Koncept: Trekking
Hmotnost: 1160g

Produktvarianten

Preisentwicklung

20.01.2022
806,33 €

Hersteller

Fjällräven