Bunda Sasta Taiga Jacket Ventile® - Dark Olive Velikost: XXL

Bunda Sasta Taiga Jacket Ventile® - Dark Olive
Bunda Sasta Taiga Jacket Ventile® - Dark Olive je opravdu výborným kouskem výbavy a jsme velmi rádi, že jej můžeme v Česku představit a nabídnout. 
 
Skvělá, která jak střihem tak technickými vlastnostmi a zpracováním řadíme na nejvyšší příčky mezi aktuálně dostupnými bundami vhodnými pro Bushcraft a celkově pobyt v přírodě!
 
Ventile je materiál poměrně dlouho známy, již z doby 2. světové války, ale na dnešním trhu má 100% význam, neboť je to prostě 100% bavlna. Možná si myslíte, že všechny výrobky z Ventile jsou stejné, ale prostě tomu tak není. Můžete najít levnější oděvy od jiných výrobců, ale bude to proto, že je vyrobeno z lehčí verze materiálu Ventile. Sasta používá L24 Ventile, který je jedním z nejhustějších druhů látek, které jsou na trhu k dispozici.
 
Ventile, původně navržený ve Velké Británii, je hustě tkaný ze 100% bavlny s použitím nejkvalitnějších dlouhých bavlněných vláken na světě. Ventil není potažen nebo laminován, ale je to  kombinace husté vazby a bobtnavosti vláken, které když jsou vlhké, poskytují vynikající ochranu před povětrnostními vlivy. Jedná se o zcela přirozený fakt, který tak nabízí jedinečnou úroveň pohodlí, vzhledu a pocitu, stejně jako neocenitelné vlastnosti jako je větru odolnost, vysoká prodyšnost, velmi mechanicky odolný a navíc i tichý.
Bunda Sasta Taiga Jacket Ventile® - Dark Olive se stane skvělým společníkem na Vašich cestách a toulkách přírodou - jsme si jisti, že se stane Vaší nejoblíbenější celoroční bundou! Kombinuje totiž schopnost nabídnout skvělé vlastnosti a současně naprosto jednoduchý styl, střih  i údržbu!
Údržba Ventile®:
Oblečení z Ventile perte v pračce s ostatním prádlem na 40 °C, s obyčejným práškem, bez aviváže
nežehlím, ani to nemá smysl, moc to nejde. Nejlepší je ještě mokré oblečení dát na věšák a před uschnutím, co nejvíce narovnat a vyhladit ručně, nechat vyschnout v teplé místnosti.
výrobce Ventile nedoporučuje tento materiál impregnovat. Protože tím se potlačí hlavní vlastnost tohoto materiálu a to, že vlivem vlhkosti se stane látka nepropustná
a to je celá údržba!
Další články o materiálu Ventile najdete na www.BUSHCRAFTportal.cz
Ventile - 100% bavlna
Porovnání materiálů G-1000 / Ventile / Tex (membrány)
Funkční prvky anoraku Sasta Peski
Nastavitelná komfortní kapuce
Možnost nastavení hloubky kapuce
Boční kapsy na zip
Centrální kapsa na zip s krycí légou
Nastavitelný pas
Nastavitelný spodní lem
Manžety nastavitelné pomocí pásku na suchý zip
Vyrobeno z L24 Ventile
POZOR: Velikosti jsou šity dost nadstandardně - povětšinou je u bundy SASTA nutno počítat s o velikost menším číslem než standardně objednáváte.
Pro jistotu správného výběru prosím uveďte při objednávce do poznámky Vaše tělesné míry (výška / hmotnost, případně obvod hrudníku)
Velikostní tabulka:
 
 
 
Vyrobeno ve Finsku

Produktvarianten

Preisentwicklung

25.03.2022
363,51 €

Hersteller

SASTA