Bielastické poťahy GRAFITI NOVÉ béžové

 
Talianska elegancia v prémiovej kvalite

 
 
Béžová, antracitová, gaštanovohnedá a tehlová. Každá z týchto farieb vyžaruje trochu inú náladu, rovnako ako je originál každý z nás. Graffito taliansky znamená kresbu rytím a na pohľad príjemný dekor béžových poťahov sa postará o útulnosť vo vašej obývačke. Rodinná firma GAICO napínacie poťahy šije s dôrazom na každý detail už viac ako 20 rokov. Nie nadarmo sa o Taliansku hovorí, že je to krajina priemyslu krásy. Okrem tradične krásnych vecí, ktorými Taliani už celé stáročia tešia celý svet, si môžete užívať aj prvotriednu kvalitu, ktorá bola vyrobená s láskou v Taliansku.    
 

 

Unikátna plastická štruktúra

 


  Poťahy Grafiti sú vyrobené z moderného mikrovlákna s gumičkovou osnovou, vďaka ktorej je látka mimoriadne elastická a prispôsobivá. Talianske poťahy sú unikátne svojou patentovanou „žabičkovou“ štruktúrou, ktorá dodáva poťahom originálny vzhľad sprevádzaný úžasnou hebkosťou príjemnou na dotyk. Mäkká elastická tkanina je vyrobená z veľmi jemných a pevných vlákien, ktorých veľkosť je 100-krát menšia ako ľudský vlas a nemá tendenciu sa opotrebovávať ako väčšina iných materiálov. Prémiová kvalita prevedenia a prvotriedny elastický materiál zaručujú dlhú životnosť.
 
Ľahko sa nasadzujú a perfektne sedia

 

 
Patentovaná technológia bi-elastických poťahov zaisťuje ich roztiahnuteľnosť nielen do šírky, ale aj do výšky. Poťahy Grafiti sa ľahko nasadzujú, perfektne sa prispôsobia takmer každému tvaru sedačky či kresla a obopnú ich tak, že vyzerajú ako pravé čalúnenie. Vzhľad kresla či sedačky s napínacími poťahmi môžete ľahko meniť kedykoľvek podľa nálady alebo napríklad ročného obdobia.  
 
Komfort a ochrana

 

  Napínacie poťahy prinesú vašej sedačke nielen nový vzhľad, ale ju aj ochránia pred škvrnami, prachom či opotrebovaním. To z nich robí nevyhnutnosť pre všetky domácnosti

Preisentwicklung

▼-96.16%
08.05.2022
45,90 €
17.04.2022
1.195,00 €

Hersteller

GA.I.CO