ThermoFit - Kompava, 60 kapsúl,ThermoFit - Kompava, 60 kapsúl

ThermoFit
pomáha s kontrolou telesnej hmotnosti
zvyšuje silu, výkon a efektivitu tréningu
predlžuje vytrvalosť
potláča únavu a nadmernú chuť k jedlu
osviežuje a stimuluje mozog
O produkte:
Termogénny spaľovač tukov obsahuje prírodnú formulu vysoko účinných a tukov spaľujúcich látok. Látky komplexne zvyšujú výkonnosť, zaisťujú pre telo potrebnú energiu a predlžujú vytrvalosť. ThermoFit dodáva energiu z vlastných zásob tela tým, že štiepi tukové bunky, ktoré sa premieňajú na energiu a vodu. Energiu telo využije a voda sa z tela vylúči von. Podporuje činnosť mozgu pri fyzickej aktivite a odstraňuje pocit únavy. Je vhodný aj pri dlhodobých cestách autom, kedy podporuje mentálnu bdelosť. Vďaka jeho pozitívnemu vplyvu na tvorbu telesného tepla, je vhodný aj v chladnom počasí na zahriatie a prekrvenie všetkých častí tela. ThermoFit je čisto naturálny produkt, bez syntetických látok a neobsahuje žiadnu látku zo Zoznamu zakázaných látok Svetového antidopingového kódexu.
ThermoFit obsahuje:
Citrus Aurantium (horký pomaranč) - obsahuje látku synefrín, ktorá je považovaná za 100 % prírodnú náhradu efedrínu bez vedľajších účinkov, pôsobí na metabolizmus tukov, čím prispieva k efektívnejšiemu spaľovaniu tukových buniek.
Kôra bielej vŕby (Cortex Salice) - podporuje spaľovanie tukových buniek.
Extrakt zo zeleného čaju - antioxidant, podporuje metabolizmus lipidov a povzbudzuje centrálny nervový systém a činnosť mozgu, čím dochádza k odstráneniu prejavov únavy.
Guggul steróny - (extrakt z indickej rastliny Commiphora mukul) - je účinný pri spaľovaní tukov a podporuje správnu metabolickú činnosť štiepenia tukov, podporuje správnu hladinu cholesterolu v krvi.
L-karnitín - prenáša mastné kyseliny priamo do mitochondrií, ktoré ich následne premieňajú na energiu, prispieva k využitiu tukov ako prednostného paliva pre svaly, znižuje tvorbu kyseliny mliečnej.
Prírodný kofeín - podporuje bdelosť a prispieva k oddialeniu pocitu únavy.
Chróm - prispieva k normálnemu metabolizmu makroživín a normálnej hladine glukózy v krvi, pravidelné užívanie pozitívne ovplyvňuje reguláciu chuti na sladké.
L-tyrozín - aminokyselina, ktorá je prekurzorom niekoľkých neurotransmiterov ako je napr. dopamín alebo noradrenalín, čo sú hormóny dôležité pre mentálne zdravie, jeho dostatočným množstvom v organizme klesá chuť do jedla, navyše podporuje správne fungovanie štítnej žľazy a tvorbu hormónov štítnej žľazy.
Naringin - najznámejší prírodný flavonoid sa nachádza v grepe, má antioxidačné účinky, podporuje elasticitu a pevnosť cievnych stien.
Selén - má antioxidačnú aktivitu a chráni bunky pred oxidačným stresom, prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a k udržaniu zdravých nechtov a vlasov.
Použitie:
Kvalitný spaľovač môže byť pomocníkom nielen pri redukčných diétach s cieľom spáliť prebytočný tuk a znížiť chuť do jedla, ale aj na povzbudenie pri únave a psychickom vyčerpaní. V kombinácii s úpravou jedálnička a pravidelnou fyzickou aktivitou prispieva k spaľovaniu tukov, pomáha udržiavať a kontrolovať telesnú hmotnosť organizmu. Odporúčame užívať 30 minút pred fyzickou aktivitou.
Dávkovanie:
Prvé 3 dni 1 kapsula 2x denne (ráno alebo na poludnie), neskôr môžete dávkovanie zvýšiť na 2 kapsuly 2x denne. Užívajte pred jedlom, zapite dostatočným množstvom vody. Neužívajte po 16. hodine, môže spôsobiť problémy so zaspaním, kvôli zložkám podporujúcim mentálnu bdelosť.
 
Informácie o produkte:
Zloženie:
L-karnitín tartrát, prírodný kofeín, extrakt zelený čaj, extrakt z kôry z vŕby bielej, gugull steróny (Commiphora mukul-extrakt Myrhovník), extrakt citrus aurantium, L-tyrozín, naringin, chróm (pikolinát chromitý), selén (kvasničný selén) , želatínová kapsula, farbivo: oxid titaničitý.
Dávkovanie:
1-2 kapsule 2x denne
Počet kapsúl:
60
Upozornenie:
Tento produkt je doplnok stravy. Nie je vhodný pre osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy, osoby s neznášanlivosťou aspirínu, osoby trpiace vysokým krvný tlakom, poruchou štítnej žľazy a chudokrvnosťou. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, v dobre uzavretom obale, mimo dosahu malých detí. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy a zdravého životného štýlu.,ThermoFit
pomáha s kontrolou telesnej hmotnosti
zvyšuje silu, výkon a efektivitu tréningu
predlžuje vytrvalosť
potláča únavu a nadmernú chuť k jedlu
osviežuje a stimuluje mozog
O produkte:
Termogénny spaľovač tukov obsahuje prírodnú formulu vysoko účinných a tukov spaľujúcich látok. Látky komplexne zvyšujú výkonnosť, zaisťujú pre telo potrebnú energiu a predlžujú vytrvalosť. ThermoFit dodáva energiu z vlastných zásob tela tým, že štiepi tukové bunky, ktoré sa premieňajú na energiu a vodu. Energiu telo využije a voda sa z tela vylúči von. Podporuje činnosť mozgu pri fyzickej aktivite a odstraňuje pocit únavy. Je vhodný aj pri dlhodobých cestách autom, kedy podporuje mentálnu bdelosť. Vďaka jeho pozitívnemu vplyvu na tvorbu telesného tepla, je vhodný


Eintrag mit gleichem EAN

Preisentwicklung

18.04.2022
18,49 €

Hersteller

KOMPAVA

Siehe andere Produkte Kompava ThermoFit 60 caps