Iron Studios He-Man Deluxe Art Scale 1/10 Mastersof the Universe

Iron Studios představují sošku He-Mana z filmu Vládci vesmíru!

Na vzdálené planetě Eternia ve středu vesmíru, před mystickým světským hradem se vchodem ve tvaru lebky, pozvedá svalnatý bojovník s opálenou kůží a dlouhými zlatými vlasy svůj magický Meč moci, provolává mantru a přivolává paprsky čisté energie, které ho proměňují v nejmocnějšího muže ve vesmíru. Při vyslovení slov "Při moci Grayskullu..." se mladý princ Adam promění a prohlásí "... mám moc!", přičemž získá podobu obřího barbara a stane se hrdinou, který brání tajemství hradu Grayskull. Jako jednu z fanoušky a sběrateli nejočekávanějších sošek od oznámení vydání řady MOTU vám Iron Studios hrdě představuje "He-Man Deluxe - Masters of the Universe - Art Scale 1/10", v níž ikonický hrdina z filmu Masters of the Universe replikuje svou nezaměnitelnou scénu proměny.

He-Man

Adam, syn krále Randora z planety Eternie a královny Marleny, astronautky ze Země, dříve nazývané kapitánka Marlena Glennová, byl v lese Větrů Eternie veden sokolem jménem Zoar k legendárnímu hradu Grayskull. Tam se pták proměnil do své pravé lidské podoby, čarodějky Teela Na. Kněžka pak mladému princi prozradila, že jeho osud byl určen už od narození a že byl vybrán, aby se stal strážcem a ochráncem tajemství Grayskullu. Uvnitř pradávné pevnosti získal Adam Meč moci a s ním při vyslovení věty, která přivolává síly Grayskullu, získává legendární schopnosti a stává se He-Manem, nesmírně mocným válečníkem s neomezenou a titánskou silou, vytrvalostí, odolností, rychlostí a mrštností, vysokou úrovní inteligence a vysoce zdatným bojovníkem. Je odhodlán chránit Grayskull a Eternii před zlými hrozbami a vesmírem plným zlovolných bytostí, jeho největším úhlavním nepřítelem je padouch Skeletor, nesmírně mocný čaroděj a velitel mnoha mocných bojovníků jako svých přisluhovačů, který se snaží ovládnout síly mystických tajemství hradu Grayskull. Stejně jako Adam, je i jeho nejlepší přítel a domácí mazlíček Cringer, inteligentní, ale líný a zbabělý zelený tygr, proměněn silami Grayskullu v Bitevní kočku, obrovského obrněného tygra, který působí jako He-Manův oř a bojový společník. He-Man drží svou dvojí identitu v tajnosti, ale kromě Kněžky jeho tajemství znají i jeho přátelé Man-At-Arms, vůdce Královské gardy, Orko, malý a nemotorný mimodimenzionální čaroděj, záhadný vesmírný vymahač Zodac a Adamova matka. Adam má také sestru-dvojče, princeznu Adoru, která žije na planetě Etheria. Oddělili je, když byli ještě miminka, a zatímco on se stal He-Manem, Adora je She-Ra, princezna moci.

Iron Studios přinese také běžnou verzi "He-Man - Masters of the Universe - Art Scale 1/10", s hrdinou na podstavci představujícím vchod do Grayskullu, ale bez stylizované kulisy hradní brány v pozadí, s He-Manem držícím svůj meč Moci oběma rukama, stejně jako v sekvenci proměny, kdy říká "... mám moc!".



Parametry sošky:
- Dvě varianty horní poloviny těla
- Limitovaná edice
- Ručně malovaná
- Inspirováno původní předlohou
- Vyrobeno z umělého kamene (polystone)

Měřítko: 1/10

Rozměry produktu: 34 x 24 x 21cm 

Hmotnost:  3,4 kg
 

IRON STUDIOS - Legendy v oboru

IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Preisentwicklung

18.08.2022
424,95 €

Hersteller

Iron Studios