Super strečové poťahy NIAGARA čokoládová sedačka s otomanom vpravo (š. 200 - 300 cm)

 
Španielska nálož elegancie a pohodlia

 
 
Bohato tkaný, robustný, ale na dotyk mäkký a príjemný materiál s unikátnou plastickou štruktúrou - to je úžasný nový sveter pre vašu sedačku. Elegantné jednofarebné prevedenie poťahov vytvára v priestore čistý a upokojujúci dojem, ktorý oceníte vy aj vaše návštevy.   Mnohoročná výrobná tradícia a skúsenosti rodinnej firmy Nueva Textura zaručujú unikátne spracovanie výnimočného materiálu, ktorý odoláva skúške času aj zaťaženiu. Vaša sedačka tak zostane krásna po mnoho rokov. Stačí si len vybrať z palety farieb tú správnu pre dokonalú harmóniu vášho domova.     
 

 

Noblesný reliéf a sýte farby

 


  V poťahoch Niagara sa snúbi špičkový materiál, inovatívne technológie a dokonalé spracovanie. Sú vyrobené z vysoko pružného silného úpletu so 60 % prírodných bavlnených vlákien s výrazným mäkkým reliéfom. Vaša sedačka s nimi dostane luxusný kabátik, žiadne obyčajné "tričko". Čisté jednofarebné prevedenie podčiarkuje práve elegantnú štruktúru, ktorá dodáva poťahom originálny vzhľad. Vyniknú najmä v spojení s výraznými doplnkami – či už v kontrastných farbách, alebo tón v tóne. Hrejivá farba horkej čokolády do vášho interiéru prinesie pocity pokoja, pohody, pôsobivej estetiky a nepochybný nádych luxusu.  
 
Ľahko sa nasadzujú a perfektne sedia

 

 
Napínacie poťahy Niagara predstavujú nadštandardnú kvalitu. Patentovaná revolučná technológia SuperStretch zaisťuje ich roztiahnuteľnosť do všetkých smerov. Poťahy sa ľahko nasadzujú a vďaka svojej elasticite sa perfektne prispôsobia takmer každému tvaru sedakču či kresla tak, že vyzerajú ako pravé čalúnenie. Poťah na rohovku sa bohužiaľ nezmestí do bežnej práčky, ale v každej čistiarni si s ním poradia. Ani opakovaným praním poťahy nestrácajú svoju elasticitu. Poťahy nie sú vodeodolné.
 
Ako zmerať rohovku

 

Produktvarianten

Preisentwicklung

▲7.15%
02.02.2024
149,90 €
▼-15.67%
20.09.2023
139,90 €
09.06.2023
165,90 €

Hersteller

Nueva Textura