Cyklistické ponožky (nad kotník) unisex - hnědé

Cyklistická kolekce MOUNTAIN BIKE byla inspirována drsnou přírodou, z níž vycházela barevná paleta zemitých tónů přerušovaná intenzivní kobaltovou a žlutou barvou. Oděv byl navržen pro nadšence extrémní jízdy na horských a lesních stezkách.
Střihy a pečlivě vybrané materiály zajišťují odolnost a prodyšnost, což je zárukou nejvyšší úrovně ochrany.
Dámské a pánské cyklistické ponožky byly vytvořeny pro pohodlí při různých typech tréninku a jsou ideální volbou pro ty, kteří vedou aktivní životní styl.
Měkká, elastická a rychleschnoucí vlákna se dokonale přizpůsobí tvaru nohy a zajistí pohodlí, zatímco použité technologie poskytují podporu i při nejintenzivnějším cvičení – ať už v posilovně, na kole nebo při běhu. Mají délku nad kotník.
Jsou vyrobené ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje. Díky přídavku polyamidu (30%) je materiál odolnější proti roztažení a pomačkání.
Cyklistické ponožky mají na lemu vyhrazené logo 4F. 1 pár v balení. Cyklistické ponožky jsou vyrobeny z pružného materiálu, který těsně přiléhá k noze. Strategicky rozmístěné elastické prvky udržují ponožku ve vhodné pozici. Zpevněná oblast prstů a paty.
Cyklistické ponožky pro ženy a muže - VLASTNOSTI:

rozsah velikostí: 35-46


střih: nad kotník


vyrobeny ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje


díky přídavku polyamidu 30% je materiál odolnější proti roztažení a pomačkání


potisk allover (po celé ploše)


vyhrazené logo 4F na lemu


1 pár v balení


elastický materiál přiléhá k noze


beztlakové široké lemy


strategicky rozmístěné lemy


zpevněná oblast prstů a paty

Produktvarianten

Preisentwicklung

04.04.2024
7,22 €

Hersteller

4F