Albi Kúzelné čítanie Albi tužka Rozmotaj si jazýček SK

Interaktívna knižka, jedna z radu Čarovného čítania, určená na použitie s interaktívnou ceruzkou, ktorá je súčasťou balenia. S pomocou tejto ceruzky môžu deti riešiť zábavné úlohy, čítať zaujímavosti o zvieratách, kde žijú alebo čím sa živia.
Kniha je tentoraz v slovenskej verzii.
Kúzelné čítanie prináša deťom ojedinelý náučný koncept, kedy môžu deti formou hry rozvíjať vyjadrovacie schopnosti detí a správnu výslovnosť hlások D, T, N, L, Ď, Ť, Ň, L a R. Predškoláci, ktorí nevedia čítať túto knihu určite radi privítajú. V knižke nájdete krásne ilustrácie, ktoré podnecujú spontánne reakcie dieťaťa. Nechýbajú básničky, chytľavé pesničky, zaujímavé úlohy a komiksy. Na záver knižky je pripravená hra, ktorá nabáda k ďalšiemu rozprávaniu a poznávaniu. Knižka prináša aj jednu novú funkciu. Je to nahrávacia ikona, pomocou ktorej dieťa nahrá svoju výslovnosť priamo do ceruzky. Najprv dieťa ukáže na obrázok, ceruzka mu povie príslušný zvuk a dieťa ho zopakuje. Ceruzka potom porovná pôvodný zvuk s nahraným zvukom. Funkcia umožní dieťaťu porovnať si svoju výslovnosť s ceruzkou.
Interaktívna elektronická ceruzka vyvolá po dotyku na príslušnom mieste publikácie zvuk, hudbu alebo informáciu k dotknutému obrázku či textu. Je kompatibilný pre všetky výrobky Kúzelného čítania. V ceruzke je zder na slúchadlá aj pre pamäťovú MicroSd kartu, ktorá môže obohatiť pamäť ceruzky o 16GB. Doplnkovými funkciami elektronickej ceruzky je MP3 prehrávač alebo USB pamäť. Má tiež funkciu záznamu zvuku.
Texty pripravila známa autorka detských knih Janka Necpalová v spolupráci s logopedičkou a odborníčkou na špeciálnu pedagogiku.
Kniha obsahuje viac ako 1600 zvukov.
Knižku nahovorili: Michaela Kapráliková, Zuzana Jurigová Kapráliková, Martina Kapráliková, Michal Kaprálik, Gretka Luprichová, Lukáš Krčmár, Juraj Kemka 
Ilustrácie: Zuzana Svobodová
Text: Jana Necpalová
Odborný garant: Eva Kišová
Piesne: Jozef Mores
Obsah balenia:
hovoriace pero Albi, kniha Rozmotaj si jazýček
nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním
10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti
Kúpte deťom Kúzelné čítanie!
Vhodné pre deti od 3 rokov
Materiál: kartón
Rozmery knižky: 22,9 cm x 26,9 cm
Rozmery balenia: 33 cm x 10 cm x 27 cm


Eintrag mit gleichem EAN

Preisentwicklung

▲21.19%
20.04.2024
62,90 €
19.04.2024
51,90 €

Hersteller

ALBI