RTV stolík JESI

RTV STOLÍK JESI
Hľadáte televízny stolík, ktorý dodá vašej obývačke šmrnc aj funkčnosť? RTV stolík JESI, s kombináciou farieb gaštan nairobi a onyx, poskytne nielen dostatok úložného priestoru, ale stane sa aj dominantným prvkom vašej obývačky.
SÉRIE JESI
Moderný sektorový systém JESI vám pomôže pri zariaďovaní interiéru a naplní všetky vaše predstavy. Dokáže sa predviesť v moderných, ale aj v menej nápadných interiéroch. Nábytok JESI je vhodný do obývacích izieb, spální, študentských izieb alebo jedální. Sektorový systém pozostáva z rôznych druhov nábytku, preto je len na vás, ktorý si vyberiete. Komponenty zo sektora si môžete objednať jednotlivo.
VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLOV
Nábytok zo série JESI je vyrobený z laminovej DTD, čo zaistí dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Očarí vás farba v kombinácii gaštan nairobi a onyx. Na jednotlivých druhoch nábytku sa nachádzajú kovové úchyty v čiernom farebnom prevedení, ktoré pridávajú na sofistikovanosti a ľahko sa kombinujú s ďalšími prvkami vášho zariadenia.
VLASTNOSTI STOLKA
TV stolík 1D1S disponuje jednou skrinkou, jedným šuplíkom a otvoreným úložným priestorom. Je výborný pomocník, keď potrebujete schovať malý neporiadok, pretože návšteva je už za dverami. Pohodlne naň umiestnite televízor a všetky multimediálne zariadenia, ktoré potrebujete.
TECHNICKÉ PARAMETE
Farba:gaštan nairobi / onyx
Materiál:laminovaná DTD
Rozmery:šírka: 126,6 cmhĺbka: 40,3 cmvýška: 52,4 cm
hrúbka materiálu: 1,6 - 3,2 cmNosnosť: 5 kg / šuplík
Hmotnosť:31,4 kg
MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.


Eintrag mit gleichem EAN

Preisentwicklung

30.04.2024
117,00 €

Hersteller

Kondela