Koberec PARAYS 300x200 cm, více variant - Kartell Barva: Žlutá/fialová

Objevte luxus a eleganci s kobercem PARAYS ve velikosti 300x200 od Kartell. Tento nádherný koberec, ručně tuftovaný z nejlepší himálajské vlny, nabízí mimořádný komfort a vizuální apel, který okamžitě oživí jakýkoli prostor. Jeho rozměry poskytují ideální pokrytí  větších ploch - ideální je tak do prostorného obývacího pokoje či ložnice.
Vsaďte na koberec PARAYS od Kartell a proměňte svůj domov v oázu pohodlí a stylu, kde se budete cítit skvěle.
Dostupný ve dvou barvách
Himálajská vlna
Ručně tuftovaný
 
Údržba
Pravidelně čistěte koberec, aby se prodloužila jeho životnost. Koberec se nesmí klepat - může se poškodit jeho struktura. Doporučuje se pouze profesionální čištění koberců. Neprat ve vodě. Nebělit. Nesušit v sušičce. Nečistit chemicky.
Odstraňování skvrn: Skvrny je třeba odstranit ihned, přičemž je třeba postupovat opatrně, aby nedošlo k poškození vláken. Okamžitě vsákněte vlhké skvrny papírovými ručníky (kuchyňské utěrky), a poté místo vyčistěte vlhkým, čistým hadříkem. Dbejte na to, abyste koberec příliš nezmáčeli, což by mohlo materiál poškodit.
Pro odstranění odolných skvrn lze použít pH neutrální čisticí prostředky bez bělidel. Po odstranění skvrny pečlivě odstraňte čistící prostředek, aby se obnovily přirozené vlastnosti vláken.
Otočení koberce: Koberec by měl být pravidelně otáčen, aby byl rovnoměrně vystaven světlu a chůzi. To zajistí rovnoměrnější povrch.
Vyvarujte se použití ethylalkoholu nebo čisticích prostředků obsahujících i malé množství acetonu, trikloretylénu a amoniaku (obecně rozpouštědel). 
 
Odkazy:
O značce Kartell ZDE.
Produkty Kartell ZDE.
 

Produktvarianten

Preisentwicklung

11.05.2024
3.126,64 €

Hersteller

Kartell