Otočné kreslo KOKALOS Dekorhome Sivá

VERSATILNÉ POUŽITIE A ŠTÝLOVÁ KOMBINÁCIA
Predstavujeme kreslo KOKALOS, ktoré prináša dokonalú kombináciu pohodlia, štýlu a funkcionalít. Tento dizajnový skvost je navrhnutý tak, aby vyhovoval nielen vášmu vkusu, ale aj potrebám moderného života. Kreslo, s jeho elegantným zamatovým čalúnením a kovovým rámom v čiernej farbe, sa stane okamžitým stredobodom každej miestnosti.
 
OTOČNÁ PODNOŽ A ROBUSTNEJ KONŠTRUKCIE
Jeho unikátne vlastnosti, ako je výškovo nastaviteľné sedadlo a schopnosť otáčania o 360 stupňov, zaisťujú, že môžete využiť každý moment relaxácie alebo práce s maximálnym komfortom. Predstavte si, že sa bez námahy otáčate k oknu, ku konverzácii s blízkymi alebo k televízii - všetko z pohodlia vášho nového kresla. Kovový rám s práškovým nástrekom zaistí dlhodobú stabilitu a odolnosť proti opotrebovaniu.
ŠTÝLOVÁ KOMBINÁCIA
Kreslo sa skvele hodí do rôznych priestorov, od obývacej izby až po kanceláriu. Vďaka svojmu nadčasovému dizajnu a elegantnému vzhľadu je možné kreslo ľahko Kreslo sa skvele hodí do rôznych priestorov, od obývacej izby až po kanceláriu. Vďaka svojmu nadčasovému dizajnu a elegantnému vzhľadu je možné kreslo ľahko kombinovať so širokou škálou nábytku. Ponúkame 3 farebné varianty.
šampaň (béžová)
sivá
hočicová
 
Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.
KOMFORT A PODPORA
Sedadlo kresla je silno polstrované, čo zaisťuje maximálny komfort pri sedení. Extra silné polstrovanie na sedadle a operadle poskytuje vynikajúcu podporu a pohodlie, čo robí kreslo ideálnym miestom pre relaxáciu.
TECHNICKÉ PARAMETRE
Materiál:
zamatová látka (100% polyester) / kov / pena
 
Rozmery:
šírka: 77 cm
hĺbka: 81 cm
výška: 81 - 89 cm
 
výška sedu: 45 - 53 cm
MONTÁŽ
Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

Produktvarianten


Eintrag mit gleichem EAN

Preisentwicklung

13.05.2024
339,90 €

Hersteller

Invicta