Espresso Jura GIGA6 automatický kávovar • tlak čerpadla 15 bar • 2× elektronicky nastaviteľný keramický mlynček • nastavenie teploty a sily kávy • nas

GIGA 6
Vrcholem řady od lídra v oblasti inovací JURA je kávovar GIGA 6, profesionální přístroj do domácnosti. V tomto špičkovém přístroji se spojují nejmodernější technologie švýcarské prémiové značky s vědomostmi a zkušenostmi načerpanými při výrobě více než 5 milionů automatických kávovarů. To zaručuje maximální funkčnost, spolehlivost a kvalitu. Kávovar GIGA 6, vybavený 2 elektronicky nastavitelnými mlýnky s keramickými kameny, 2 čerpadly a 2 termobloky, připravuje jediným stisknutím tlačítka rovnou 2 kávové speciality současně v dokonalé kvalitě kávového baru – káva vždy čerstvě namletá, nikoli z kapsle.
Double Power, Double Action pro 28 specialit
Dokonalý požitek z kávy je výsledkem ideálních podmínek extrakce. Trendové speciality jsou součtem dokonalých ingrediencí. Z tohoto důvodu zvládá nový kávovar GIGA 6 tři různé postupy přípravy kávy a optimální zahřívání a napěňování mléka, které ve třech různých procesech přípravy trendových specialit dokonale uplatňují své silné stránky. Kompletně nové vnitřní uspořádání se soustředěnou dynamikou 2 systémů ohřevu a 2 čerpadly umožňuje paralelní přípravu kávy a mléka, resp. mléčné pěny. Milovníkům kávy jsou tak k dispozici i oblíbené nápoje jako bílá káva, flat white nebo cortado. Nový prestižní objekt značky JURA připravuje na přání dokonce 2 speciality současně. Mléko a mléčnou pěnu lze přizpůsobit individuální chuti a naprogramovat v 10 teplotních stupních.
Kávové speciality – krátké
Pulzní extrakční proces (P.E.P.®) optimalizuje dobu extrakce u krátkých specialit a zajišťuje optimální rozvinutí aromatu. Aby byla i při delších přestávkách mezi přípravami první káva správně horká, vyvinula společnost JURA jako novinku systém inteligentního předehřátí.
Kávové speciality – dlouhé
Zvlášť lahodné, dlouhé speciality z černé kávy zajišťuje funkce One-Touch-Lungo. Na základě know-how světově nejlepších baristů přidává do dokonale extrahované kávy horkou vodu. Výsledkem je plná a lehká káva lungo bez nepříjemné nahořklé nebo kyselé příchuti.
Mimořádná kávová specialita: cortado
V oblasti trendových specialit je kávovar GIGA 6 přímo průlomový: U milovníků kávy oblíbenou kávu cortado připravuje poprvé jediným stisknutím tlačítka. Věrný svému původu ve Španělsku je cortado dokonalou směsí z aromatického espressa a jemné mléčné pěny. Na základě rozsáhlých možností individualizace modelu GIGA 6 můžete zvolit poměr pro mísení espresa a mléčné pěny zcela podle své chuti.
2 elektronicky nastavitelné keramické mlýnky
Vyrobené z jednoho z nejtvrdších materiálů s nejvyšší přesností zaručují 2 elektronicky nastavitelné keramické mlýnky ideální jemnost kávy. Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zaručuje konstantně dokonalý výsledek, a to po celou dobu životnosti mlýnku. Dva samoseřizovací mlýnky umožňují použití dvou různých druhů kávy, volitelně jednotlivě nebo jako směs. Tato směs je volně volitelná v krocích po 25% (např. 100% doleva, 75% doleva a 25% doprava, 50% doleva a 50% doprava) a umožňuje vždy dokonalou, individuální směs.
Pětihvězdičková manipulace
Mimořádný důraz kladli inženýři společnosti JURA na novou konstrukci odkapávací misky. Odkapávací misku, která je vhodná do myčky, lze jen jednou rukou snadno vyjmout, vyprázdnit a znovu nasadit. Optimálně položené těžiště při tom zabraňuje rozlití vody. Jednoduché, čisté, rychlé, pohodlné – pětihvězdičková myšlenka prostupuje každým detailem.
WiFi Connect a J.O.E.®
Připojte GIGA 6 k vaší domácí síti WiFi pomocí JURA WiFi Connect. Pokroková technologie ovládání vašeho plnoautomatického kávovaru aplikací J.O.E.® přes váš smartphone nebo tablet je jednodušší než kdy dříve. Zároveň umožňuje komunikovat s dalším příslušenstvím jako chladničkou Cool Control nebo nabízí rozsáhlé možnosti nastavení. Používání JURA WiFi Connect ve vašem kávovaru je velice jednoduché s rychlým a stabilním připojením. Vůbec poprvé může GIGA 6 přes aplikaci J.O.E. ® používat více uživatelů současně.
Umělá inteligence
S kávovarem GIGA 6 vstupuje do systému ovládání umělá inteligence. Dotykový barevný displej o velikosti 4,3" s vysokým rozlišením zobrazuje uživateli výhradně relevantní informace. Samoučící algoritmus rozpozná osobní chuťové preference a podle toho přizpůsobuje úvodní obrazovku. Tak se na ní zobrazuje 2, 5 nebo 8 preferovaných specialit. Obrázky a symboly jsou jasně srozumitelné, promyšlené a redukované pouze na to podstatné. Speciality lze individuálně pojmenovat a jejich názvy skrýt nebo zobrazit.
Dokonalost, přesnost a profesionalita ve zcela nové dimenzi
Svým modelem GIGA 6 dosáhla firma JURA nové definice pojmu „automatický kávovar na kávové speciality“. Tento profesionální přístroj do domácnosti vyniká nejmodernější technologií pro dokonalé výsledky. Vyrobený je z vysoce kvalitních ma

Preisentwicklung

04.05.2021
3.499,00 €

Hersteller

Jura