STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Bel Air Azur Resort ( )

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Andrea, pobyt s partnerem/koučerven 2018

Hotel je pouze pro dospělé, jinak vhodný pro všechny věkové kategorie, je propojen s hotelem Arábie a Arabela. Možnost koupání v několika lagunách a také na otevřeném moři (korál - možnost šnorchlování). Slunečníky a lehátka všude k dispozici. U každé laguny a na Mrině plážový bar. Bazén v Bel Air azur, bazén v Arabii, All inclusive je možné čerpat také na Marině - otevřené moře, šnorchlování. Jinak All inclusive lze čerpat v barech hotelu Bel AIR i Arabia Azur. Do Arabely je možný přístup ale All inclusive zde neplatí. Personál ochotný, usměvavý, čistota pokojů vynikající, zařízení dostačující. V tomto roce jsem zažila poprvé téměř obsazený hotel, zřejmě by bylo vhodné ze strany managementu navýšit počet zaměstnanců, nestíhali. Nedoporučuji pokoj číslo 342. 343, 344, 345 třetí patro a pokoje pod nimi v druhém patře, prvním a přízemí, jsou nad místem kde je podávána večeře a od cca 17:00 hodin zde připravují maso na grilu (zápach a čoud), nelze sedět na balkóně. Dá se to vydržet, ale není to příjemné.

8,5/10
Mirekbřezen 2016

Jinak výborný pobyt byl bohužel značně znehodnocen volbou nevhodného dopravce Air Cairo. Režim odletu a příletu vedl k prakticky úplné ztrátě dvou dnů . Odvoz z hotelu na letiště k odletu již v jednu hodinu ráno. Let s mezipřistáním oklikou přes Marsa Alam zbytečně dlouhý. V obou směrech byly v letadle A320 trvale uzavřeny dvě ze čtyř toalet.

6,7/10
Jana, pobyt s partnerem/kouprosinec 2015

Pobyt na tomto hotelu doporucuji, je zde profesionalni vedeni hotelu coz je videt na kazdem kroku.Nikdo nevyzaduje tzv. baksis jak je tomu zvykem na vetsine hotelu

7,8/10
Ivan, pobyt s partnerem/koučerven 2015

7,8/10
Renata, pobyt s rodinouduben 2015

Hotel není určen pro děti, tomu odpovídala klientela. Služby vynikající, ubytování ihned po příjezdu s možností výběru pokoje.

8,3/10
Liba, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

9/10
Maria, pobyt s rodinouduben 2013

9,1/10
Martina, pobyt s rodinoučervenec 2011

Hotel je moc pěkný pro rodiny s dětmi,jídlo bylo super personál také moc se nám tam líbilo tento hotel mohu jen doporučit.

8,9/10

O hotelu

Bel Air Azur Resort ( )

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort je z roku 2004. Hosté mají celkově k dispozici 215 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V objektu je úschovna zavazadel a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek, bar a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Hosté, kteří přijeli svým autem, mohou využít parkoviště (záleží na aktuální obsazenosti parkoviště). Komplex nabízí vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Jsou zde business prostory s projektorem, flipchartem s fixy a kopírkou.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, ventilátor a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. V pokojích je kingsize manželská postel. Za příplatek lze objednat přistýlku. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi (za poplatek). Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří výběr z několika typů ručníků. V prázdninovém areálu jsou pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Resort má bazén a venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal a volejbal. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například aqua aerobik a aqua fitness a za poplatek windsurfing, kitesurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, šnorchlování a potápění. Hosté mohou sportovat i uvnitř komplexu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, squash, jóga, gymnastika a aerobik. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, parní lázeň, salon krásy, kosmetický salon a masáže. Prázdninový areál nabízí svým hostům také animační program a živou hudbu. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla Resort nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a mezinárodní značky.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.