STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sol Marina Palace

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Nessebar

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Sol Marina Palace

Neoficiální popis ubytování

Popis
Moderní čtyřhvězdičkový hotel Sol Marina Palace se nachází ve známém letovisku Nesebr, 150 m od písečné pláže. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi v celém hotelu zdarma, lobby bar, střešní bar, restaurace a fitness. Dechberoucí výhled na starý Nesebr a okolí nabízí střešní terasa s bazénem (lehátka a slunečníky zdarma), vířivkou a Sky barem. Bazén má oddělenou dětskou část. Za poplatek jsou hostům k dispozici služby wellness centra. Díky vynikající poloze hotelu je možné podnikat výlety jak za krásami historického Nesebru, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO, tak za zábavou do rušného vedlejšího letoviska Slunečné pobřeží. V Nesebru se také nachází největší aquapark v Bulharsku, který nabízí množství atrakcí pro děti i dospělé. Hotel doporučujeme aktivním hostům, kteří vyhledávají dovolenou u moře ve spojení s poznáním a zábavou.
Ubytovaní
Dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře s možností 1 přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, lednice, TV/SAT, telefon, fén, koupelna, balkon nebo terasa.
Stravování
All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne občerstvení, např. pizza, hranolky, ovoce. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem. Některé nápoje ve střešním Sky baru jsou za poplatek. Hotel pořádá tematické večery - bulharský, italský, středomořský.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.