STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aurora Oriental Resort Sharm El Sheikh

7/10
7/10

Egypt, Sharm El Sheikh a Dahab, Nabq

Recenze

Roman, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

6,5/10
Pavel, pobyt s partnerem/kouúnor 2020

Plusy: zajímavá kuchyně, dezerty a sladké jídlo opravdový zážitek. Čistý pokoj, personál, vyhřívaný bazén, pěkná zahrada, upravena a čistá pláž s molem. Vhodné pro neplavce - hloubka je zde malá. Korále zde jsou! I s rybami, jen musíte hledat dále od pláže (u mola je jen jeden). Popřípadě na třetím molu z práve strany Vás za 3 USD pustí na přelom mělčiny s hloubkou, kde to bylo bomba! Sladké drinky dostačující, čepované pivo na pláži. Mínusy: velmi špatně WiFi v lobby. Delegát byl Egypťan a ke všemu to byl spíše prodejce zájezdů, jakmile jsme mu sdělili, že už máme koupený výlet, přestal být přátelský a začal nás strašit. Navíc jsme se museli proaktivní zajímat o průběh odjezdu, jinak bychom asi neodjeli. Prodejci a potulní taxikáři - jsou neodbytnou. Mělčina po pas, ale pro někoho zas ideální. Nebylo by na skodu více volnočasových aktivit. Chyběly větrolamy. Čistota v jídelně a na záchodech by šla zlepšit. Plastové, okousane, malé skleničky. Za ty prachy, ale dobrá dovolená. Sice odpoledne foukalo ale v moři se i tak dalo každý den koupat!

7,4/10
Petra, pobyt s rodinousrpen 2019

Už nikdy více jsme 7 dní doma a myslím, že se budeme ještě dlouho dávat do pořádku. Jinak co se týče cestovní kanceláře tu hodnotím kladně, jelikož delegát a vše co jsme potřebovali bylo super. Zavolání doktora úplně perfektní. Určitě pojedu přes tuto cestovku znova ale už né do tohodle hotelu. :-)

5/10
Andrea, pobyt s přáteličerven 2018

7,6/10
Jitka, pobyt s rodinousrpen 2017

Vše již bylo řečeno k jednotlivým sekcím. Celkově obrovské zklamání. Od dovolena.cz jsme byli na dovolené potřetí a v předchozích dvou případech bylo vše perfektní. Hotel jsem reklamovala a čekám na vyjádření.

4/10
Pavel, pobyt s rodinousrpen 2017

8,1/10
Karel Schingler, pobyt s přátelikvěten 2016

V podstatě doporučuji méně náročným klientům a rodinám s dětmi. Doladit ůklid a další drobnosti týkající se personálu a klienti budou spokojeni.

7/10
Marcela, pobyt s přátelikvěten 2016

Místní domorodý delegát pracující pro pořadatelské CK byl nepříjemný, bylo mu špatně rozumět. Naopak velká pochvala české delegátky pracující pro tento hotel.

6,8/10

O hotelu

Aurora Oriental Resort Sharm El Sheikh

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento resort pochází z roku 2001. Prázdninový areál má 380 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 3 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. V objektu je šatna, úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek, bar a plážový bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Jsou zde business prostory s dataprojektorem, projektorem a flipchartem s fixy. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. V pokojích je rozkládací pohovka. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi. Večerní turn-down service (služba rozestýlky) zajistí hostům dokonalé pohodlí. V koupelnách je vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V komplexu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Resort má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V prázdninovém areálu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal a lukostřelba. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například windsurfing, kitesurfing, jízda na katamaránu, potápění a aqua aerobik. Je možné zprostředkovat jízdu na banánovém člunu, jízdu na kajaku a šnorchlování. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, kulečník, šipky, squash, jóga a aerobik. V komplexu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, hammam, kosmetický salon a masáže a za příplatek také omlazující procedury. V nabídce je živá hudba, diskotéka a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V resortu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a mezinárodní značky.

Platba

K placení lze v prázdninovém areálu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.