STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Side Royal Palace

6/10
6/10

Turecko, Egejská riviéra, Bodrum a okolí

Recenze

Roman, pobyt s přátelizáří 2019

5,8/10

O hotelu

Side Royal Palace

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2000. Objekt hostům nabízí celkem 81 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 3 vedlejších budovách. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek a bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a plážový volejbal. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik, za poplatek je fitness studio. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, hammam, kosmetický salon a solárium a za příplatek také masáže. V nabídce je diskotéka, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat polopenzi. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa, Diners Club a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.