STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Djerba Holiday Beach

6/10
6/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Djerba

Recenze

Marcela, pobyt s rodinoučerven 2019

za nás TOP dovolená, rozhodně všem doporučuji

8,7/10
Marcela, pobyt s přáteličervenec 2018

Docela pěkná dovolená, ale už bych se Djerbu nevracela a určitě ne do tohoto hotelu. Byla jsem na Djerbě již vícekrát, ale pozoruji, že s zde změnila "atmosféra" směrem k islamizaci, která se zde začala více prosazovat. Například je to zřejmé na oblečení - ženy vesměs (až na malé výjimky) zahalené od hlavy až po paty, muži v "noční košili" apod...

4,9/10
Karolína, pobyt s rodinouzáří 2016

Dovolená příjemná, spíš pro lidi co opravdu jedou odpočívat k bazénu a nebo moři. S bazénem jsme byli spokojení, moře nás bohužel zklamalo, špinavé, málo lehátek a všude řasy. Kousek dál ale už bylo čisté (pouze dopoledne ) ale bez ležení. Restaurace, čistá a příjemná obsluha. Jídlo za nás bylo vynikající i s pitím jsme byli spokojení. Bary fungovali velmi dobře. Animační program, byl skvělý, animátoři se naprosto skvěle věnují hostům ( v AJ). Dopřáli jsme si i pár výletů a taky Velká spokojenost. Ještě musím vychválit naší delegátku. Vše bez problémů na letiště vše vysvětlila, navedla k autobusu, nebyl problém. Jediné mínus které jsme zaregistrovali byla trochu horší úroveň hotelu, bez výtahu, pokoj v přízemí se spoustou mravenců ( bez problémů pokoj ale vymění). Jinak dovolená byla hezká ale pro příště zvolíme destinaci s promenádou . ;-)

7,1/10
Danka, pobyt s rodinoučerven 2015

7,8/10
Jiri, pobyt s přátelisrpen 2014

4,8/10
Lucie, pobyt s partnerem/kousrpen 2014

4,1/10
Andy, pobyt s přáteličervenec 2014

vše co k dovolené potřebujete zde najdete, krásný bazén, spousta animačních programů( možná by se i více hodilo, kdyby byl i někdo z animátorů byl z čech, italové se upřednostňovali), všude čisto, pokoje každý den vzorně uklizené a vyzdobené, personál vstřícný,dovolená se nám vydařila dle našich představ, určitě bych doporučila!

7,8/10

O hotelu

Djerba Holiday Beach

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 1995. Klimatizovaný objekt má 297 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné za poplatek nechat v úschovně kol. Hotel nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo rozkládací pohovku. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Lednička, mini lednička, vařič a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, minigolf, golf a jízda na koni. K vodnímu sportovnímu programu objektu patří vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, aqua aerobik a aqua fitness. Díky své poloze je okolí hotelu ideálním místem pro lyžování. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, gymnastika a aerobik. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam a kosmetický salon, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka, miniklub, mini diskotéka pro děti, kasino a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.