STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Club Shark

Turecko, Egejská riviéra, Bodrum a okolí

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Club Shark

Neoficiální popis ubytování

Umístění
Tento malý a komorní hotel se nachází asi 100 m od centra zábavního letoviska Gumbet. Přibližně. 2 km do centra Bodrumu s mnoha obchody, bary a restauracemi (autobusová zastávka cca 50 m od hotelu) a cca 4 km od hotelu se nachází hrad svatého Petra z 15. století s archeologickými exponáty. Letiště je vzdáleno cca 40 km.
Pláž
Hotel se nachází přibližně 400 m od písčito-oblázkové pláže s lehátky a slunečníky zdarma. Na pláž jezdí zdarma hotelový minibus (jízdní řád je k dispozici na recepci hotelu). Plážové osušky za příplatek.
K dispozici pro hosty
24hodinová recepce, lobby, hlavní restaurace, bar u bazénu. Venkovní bazén a brouzdaliště pro děti. Za příplatek také: trezor, lékař, prádelna.
Ubytovaní

Internet
Bezplatné Wi-Fi v celém hotelu.
Catering
All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:30-21:30), občerstvení během dne (15:00-17:00), čaj (17:00-18:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici od 10:00 do 23:00. Za příplatek: čerstvě vymačkané džusy, poturecká káva, zmrzlina a dovážené alkoholické a lahvové nápoje od 23:00 do 10:00.
Sportovní a animační program
V hotelu probíhají lehké večerní animace. Hostům je k dispozici posilovna, šipky, turecké lázně, sauna. Za poplatek: kulečník, masáže.
Webové stránky
www.clubsharkhotel.com
Místní kategorie
****
Podle našeho názoru

Dobře udržovaný a stylový hotel se skvělou polohou, jen kousek od živého turistického města Gumbet. Hotel doporučujeme především párům a mladým srdcem a méně náročným hostům, kteří po vzrušujícím nočním životě najdou v areálu hotelu klid a pohodu. Pohodlná formule All Inclusive, komfortní pokoje a přátelská atmosféra se postarají o příjemně strávenou dovolenou.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.