STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Aladdin Beach Resort - Families and Couples Only

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

Jarmila , pobyt s partnerem/kousrpen 2022

6,8/10
Jiří, pobyt s rodinouprosinec 2021

Luxusní a krásná dovolená v rámci last minute.

9,3/10
Kateřina, pobyt s rodinoučervenec 2021

Za mě nejhorší hotel z mých letošních 3 dovolených v Egyptě.

5,3/10
Petr, pobyt s přáteličervenec 2021

7,5/10
Petr, pobyt s přáteličervenec 2021

7,8/10
Jana, pobyt s přátelizáří 2019

9,1/10
Lubomír, sám/asrpen 2019

Kvalita a komfort odpovídaly ceně, snad co mi bylo občas nepříjemné, tak občasné projevy mentality jiných národností... :)

8,4/10
Kateřina, pobyt s rodinoučervenec 2019

V hotelu problémy s ubytováním, po změně pokoje to bylo již v pořádku. Bazén hezky, ale bary u bazénu i moře bez stravy!!!!!! Jídlo spíše průměrné. Že bychom byly úplně nadšení to ne.

5,8/10
Aja, pobyt s rodinoučervenec 2019

5,1/10
Pavel, pobyt s rodinoučervenec 2019

6,4/10
Radek, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Pěkný resort s hezkou, čistou pláži a bazény. Pokoj špinavý a stary, maximalne 2 * Jidlo dostačující, ale málo pestré.

6,5/10
Martina, pobyt s rodinouduben 2019

6,4/10
Radek, pobyt s rodinoubřezen 2019

Vše celkem podle očekávání, ubytování v bungalovech, náš promo pokoj měl jen dvě postele, což pro čtyřčlennou rodinu nebylo nic moc, ale vyřešili jsme to sražením postelí k sobě a využili jsme i rozkládací gaučík, na němž bylo spaní opravdu nouzové, nicméně bych to neviděl jako zásadní problém. Pláž hezká, jemný písek, nejsou zde potřeba boty do vody, je tam i malý korál, ideální pro seznámení dětí se šnorchlováním. Velikým plusem je možnost bezplatně navštěvovat akvapark v sousedním hotelu Alibaba, dají Vám tam v i nápoje v rámci All inclusive, mimochodem v lepší kvalitě než v Aladdinovi. Jídlo celkem dobré, hlavně ryby, chyběly mi olivy. Číšníci děs běs, i když by se pár výjimek našlo, špatně zorganizovaný systém, bez bakšiše si většinou počkáte, čistota nádobí opravdu špatná. Lepší dojem na nás udělal stan na pláži, kde mají pizzu, hranolky a hamburgery a pak italská restaurace, vše v rámci All inclusive, jen do italské se je třeba objednat předem, v mongolské restauraci jsme nebyli. Na výletě jsme byli šnorchlovat na ostrově Giftun, krása, jen je třeba si dát pozor za kolik :-). Celkově se nám líbilo, děti byly nadšené, ale příště asi zkusíme něco jiného.

7,1/10
zdenka, pobyt s rodinouprosinec 2018

8,9/10
Tereza s rodinou, pobyt s rodinouprosinec 2018

8,9/10
Tomáš, sám/alistopad 2018

7,7/10
Dagmar, pobyt s rodinouříjen 2018

6,8/10
Jaroslava, pobyt s rodinouzáří 2018

Dovolená se nám líbila.Doporučujeme.

8,6/10
Radim, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

9,1/10
Jaroslav, pobyt s rodinoučervenec 2018

Dovolenou jsme si užili a byli jsme celkově spokojeni a mile překvapeni.

8/10
Jarka, pobyt s rodinoukvěten 2018

Dovolena byla super.

7/10
Pavel Kořínek, pobyt s partnerem/koubřezen 2018

9,5/10
Petr, sám/aprosinec 2017

10/10
Smělíková Dáša, pobyt s přáteliříjen 2017

8,8/10
Tomáš, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

8,3/10
Iva , pobyt s rodinousrpen 2017

Byli jsme nadšeni a mile překvapeni, hlavně z Afriky, z Egypta, z počasí i z dané lokality samotné a milých - velmi ochotných, vstřícných a přívětivých místních lidí, u kterých nás nadchla nesmírná pracovitost, vzdělanost a všeobecný přehled. Za sebe pak mohu říci, že jsem plna krásných zážitků, nových přátelství, respektu k odlišné kultuře. Hurghada předčila mé očekávání, zejména ve spojitosti s přístupem lidí, všech ras, nezaregistrovala jsem jediný problém - v tomto směru. Budu určitě doporučovat dále a vím, že se do Afriky, či přímo do Egypta, hodlám znovu ještě podívat. Děkuji. :-))

6,4/10
Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2017

Dovolená se nám moc líbila, ovšem 8 dní naprosto dostačující. Krásné pláže (na výběr ze 3) a to buď s hlubokým jemným pískem nebo hrubším. Moře krásné a podmořský život ohromující. Již po pár desítkách metrů kde člověk téměř dosáhne na dno, naleznete korály, skalky plné ryb všech barevných a velikostních kombinací. Mnoho jsme jich znali pouze z pohádek jako je Nemo :) na běžném pořádku se poštěstí vidět třeba i metr a půl velkou rybu, nebo jako nám i rejnoka. Jídlo bylo dobré, sice se opakoval princip a pouze se měnili chutě či "design" ale nám to nevadilo přijeli jsme za mořem a na pláž :) kdo má rád bazény, jsou zde 2 obrovské a jeden takový soukromější, i s barem. Jediný bod bychom strhli za přiděleného delegáta na kterého nebyl absolutně spoleh. ALe to už je o štěstí..:)

7,7/10
Věra, pobyt s partnerem/koučerven 2015

Moc se nám v hotelu líbilo, hotel už je trochu starší, ale stále nabízí velmi dobré služby. Byli jsme s manželem spokojeni a příště se sem vrátíme s dětmi, protože je tu pro děti krásné vyžití. Děkujeme a tento hotel doporučujeme.

8,1/10
ivana, pobyt s partnerem/koukvěten 2014

maximální spokojenost se službami hotelu, personál vynikající,ochotný, výborné jídlo- dostatečný výběr masa,salátů, venkovní grilování, italská restaurace u bazenu výborná,bary u bazenu super, pláž trochu kamenitá-dobrý byl vstup z mola, nákupní možnosti v hotelu a kousek přes cestu delegátka cestovní kanceláře - Petra ochotná,organizace výborná doporučuji všem i starší generaci

8,1/10
Roman, pobyt s partnerem/koučervenec 2013

Byl jsem v tomto resortu již podruhé, a to po třech letech.Buduli trochu porovnávat, tak trochu poklesla kvalita animačních programů, v areálu je moc pěkný amfitheatr, který byl v minulosti každý večer v provozu a byly nádherné představení, které by se líbily i dětem, ale bohužel je mimo provoz a trochu chátrá. Jinak co se týká stravování, tak si asi vybere každý, jen bych přivítal trochu více pestrosti, každý den bylo skoro to samé. Personál příjemný a usměvavý

6,3/10
Jitka, pobyt s partnerem/kouříjen 2012

Můj muž řekl !již nikdy více" (chybělo mu české vepřově), ale do roka a do dne se to jistě poddá a tak se již těším na příští rok, ale raději zvolím Jasmínu (to kvůli tomu jídlu, zkusili jsme tam večeři a byl to opravdu velký rozdíl, hlavně ve výběru)

7,8/10
Irina, pobyt s rodinouprosinec 2011

8,1/10
Ivana, pobyt s přátelizáří 2011

Dovolená do tak exotické země byla naše první a můžu říci, že jsme si ji skvěle užili. Strávili jsme v Hurghadě 11 dní a hotel se nám moc líbil. Co můžu vřele doporučit jsou výlety organizované delegátem cestovní kanceláře, vytrhnou člověka ze stereotypu plážové rekreace a nabídnou neskutečné zážitky. Jediným mínusem byly velké zažívací obtíže, proti kterým se s naší imunitou nedalo prakticky bránit. I na doporučení užívat Antinal jsme přesto tomuto problému opakovaně podlehli. Dovolenou v Egyptě doporučuji všem, které zajímají památky, zcela odlišná kultura a touha po poznání.

8/10
Jiří, pobyt s rodinouzáří 2011

6,3/10
Standa, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Hotel dobry, prostredi take, vylete taktez. Jedinou vyhradu mam k animacnim programum a pri vyletech, rozdelovani na Rusy a zbytek.

7,5/10

O hotelu

Aladdin Beach Resort - Families and Couples Only

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tato prázdninová vesnice pochází z roku 1995. Komplex hostům nabízí celkem 439 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, lékařskou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je obývací část a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. V pokojích je rozkládací pohovka. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize, budík a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Prázdninová vesnice má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis, hra boccia a plážový volejbal. Komplex nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, šipky, jógu, gymnastiku a aerobik, za poplatek je kulečník. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je živá hudba, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V komplexu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla

Platba

K placení lze v objektu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.