STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Rethymno Residence

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Adelianos Campos

Recenze

Mária, pobyt s partnerem/kousrpen 2020

Hotel byl pro nás velkým zklamáním, hlavně v úrovni hygieny a služeb. Nejhorší bylo, že i když jsme si připlatili za "lepší pokoj" - úroveň Junior Suite museli jsme řešit nepříjemnosti typu plíseň, špína a zbytky jídla pod postelí, co tam po někom zůstali ... Toto jsou základní věci, které se možná mohou stát v nějakém levném hostelu, ale ne v 4-hvězdičkovém hotelu!

4/10
Daniel, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

7,5/10
Andrei, pobyt s partnerem/koučerven 2016

Hotel vřele doporučuji jak pro rodiny s dětmi, tak i pro seniory. Mladí lidé mohou za zábavou do okolních barů a restaurací, cca 10 min cesty. vynikající dovolená.

8,3/10
Franta, pobyt s rodinoučervenec 2013

Skvělý hotel. Dětem se moc líbil.

8,4/10
Michaela, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

7,6/10
radek, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

V životě bych tam už nejela především kvůli moři a přístupu do moře.

4,4/10

O hotelu

Rethymno Residence

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde hotelový sejf. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. V hotelu se nalézá restaurace. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Je zde knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při obchodních záležitostech je možné využít sekretářských služeb.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón nebo terasu. V pokojích je dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Za příplatek je zde navíc sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi (zdarma). V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - jízda na kole/horském kole a nordic walking. U externího prodejce je možné objednat jízda na koni. Hosté si mohou vyzkoušet aqua fitness a za poplatek potápění. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, šipky, jógu a aerobik. Hosté mohou užívat wellness zónu s kosmetickým salonem. Některé procedury jako například spa a hammam jsou za poplatek. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.