STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Labranda Marine Aquapark Resort

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Tigaki

Recenze

Pavel, pobyt s rodinousrpen 2022

Hotel nedoporučuji, vše je staré nefunkční a zastaralé, hygiena na baru katastrofická.

4,3/10
M, pobyt s rodinouzáří 2021

5,8/10
Jan, pobyt s rodinousrpen 2021

Perfektní dovolená. Hotel jsme navštívili po druhé.

10/10
Jan, pobyt s rodinoučervenec 2021

Celková spokojenost s dovolenou.

9,5/10
Oldřich, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

8,4/10
František, pobyt s partnerem/koučervenec 2018

Dovolenou jsme si užily, ale o doprovodný program jsme se musely postarat sami, aby jsme se nenudili po pár dní proležených na slunci. Jídlo, ubytování, čistota a vřelost personálu na perfektní úrovni.

9/10
Katka, pobyt s rodinoučerven 2018

Hotel bych doporučila rodině s malými dětmi, která se spokojí s tím, že dovolenou stráví v hotelovém resortu, v případě, že bude chtít hotel opustit, tak si musí půjčit auto nebo popojet autobusem. Hotel je naprosto fantastický a nevytkla bych mu nic.

8,8/10
Lucie, pobyt s rodinoučerven 2018

Určitě doporučuji!!! Ideální pro rodinu s menšími dětmi, bylo i dost miminek. Převážně mladší klientela - Němci, Angličani, Francouzi, Poláci a Češi. Velké plus - bazény s teplou vodou (až 27-29st), moře taktéž teplé (27st), útulné, příjemné prostředí. Let z Vídně supr, Austrian Airlines rozhodně lepší než TravelService, bez problémů na letištích, pití nám nechali (pro děti), jídlo neřešili vůbec. Parkování u letiště, zhruba srovnatelná cena jako u nás.

8,7/10
Jana, pobyt s partnerem/kouzáří 2015

8,5/10
Markéta, pobyt s rodinoučervenec 2015

5,1/10
Milan, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Se zájezdem jsem byl vcelku spokojen. Pouze delegátka měla jiné zájmy než se starat o frekventanty zájezdu.

7,4/10
Denisa, pobyt s rodinouzáří 2014

Delegátka na místě v pohodě... zřejmě dost pomohla některým našim spolucestujícím. Nejela ale až do hotelu, tam už se každý musel ubytovat sám (a to v jiném jazyce než v češtině, což některým našim spolucestujícím činilo problém....)

8,9/10
Monika, pobyt s rodinoučerven 2014

5,8/10
Iveta, pobyt s rodinoučerven 2014

Báječná dovolená a určitě bych se sem chtěla vrátit.

8,3/10
Luckačerven 2014

Spokojenost po vsech stranach. Muzu doporucit i muj 6ti lety syn.

8,1/10
Eva, pobyt s rodinoukvěten 2014

Hotel je vhodny pro rodice s detmi, kteri budou pouze u hotelovych bazenu. Pristup do more je velkym zklamanim a i nulove moznosti vyziti v bezprostredni blizkosti hotelu. Tip: v recepci hotelu lze koupit listky na autobus do hlavniho mesta coz je levnejsi nez je koupit primo v autobuse. Zastavka autobusu je na hlavni silnici caa 4 min pomale chuze od hotelu (v sezone pry autobus jezdi primo k hotelu) a cesta do hl. mesta trva mene nez 10 min, bus jezdi kazdou hodinu. Primo v hotelu je pujcovna kol, ctyrkolek, aut a moznost rezervace vyletu. Cestovat po ostrove se da pohodlne i autobusem:).

7,3/10
Radek, pobyt s partnerem/kouzáří 2012

velmi hezká dovolená

9/10
Jitka, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

Hotel bych doporučila nenáročným klientům, očekávala jsem od toho více, jelikož fotky a počet hvěždiček neodpovídá reálu. Vybavení je typicky řecké. Díky tomu, že jsme si půjčili auto, tak jsme hodně cestovali a v hotelu jsme se moc nezdržovali. Určitě jsou lepší hotely na Rhodosu, s lepším jídlem a pláží a za stejnu cenu. Od nákupů taky moc nečekejte, jedině v hlavním městě , který je vzdálen asi 10min busem. Celkově se mi dovolená líbila, ale už bych do tohoto hotelu nejela. Mnohem hezčí je Faliraki, kde jsou písečné pláže a noční život. Hotel by potřeboval rekonstrukci, natřít zdi atd...bohužel je vidět na každém kousku, že je potřeba něco s tím udělat...ale asi to nikdo neřeší. Nechápu, jak to může někdo inzerovat jako 5* a chtít za pobyt takové peníze. Hodnocení na TripAdvisor je zbytečně kruté, na jídlo ani pití se nečeká, ale jinak jim musím dát za pravdu.

7/10

O hotelu

Labranda Marine Aquapark Resort

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Kvalitní hotelový komplex leží přímo u písčito-oblázkové pláže Tigaki v severní části ostrova. Díky své výhodné poloze a vodnímu parku se skluzavkami a vodními atrakcemi je vhodný především pro rodiny s dětmi. Nedaleko hotelu se nachází jedna z nejhezčích písečných pláží letoviska. POLOHA HOTELU: centrum letoviska cca 3,5 km, hlavní město Kos cca 6 km, letiště cca 19 km
Vybavení hotelu
K vybavení hotelu patří: vstupní hala s recepcí, 298 pokojů, možnost Wi-fi připojení, restaurace, bar, bar u bazénu, waterpark - velký bazén s umělými vlnami, bazén s 8 skluzavkami, dětský bazén (lehátka a slunečníky zdarma), animační programy
Vybavení pokoje
Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, individuální klimatizace, vlastní koupelna, WC, fén, TV/ SAT, telefon, lednička, bezpečnostní schránka (za poplatek), balkón nebo terasa. Na poptání je možné nabídnout další typy pokojů v hotelu.
Stravování
ALL INCLUSIVE PROGRAM: Bohatý bufet na snídani, oběd a večeři, Snídaně od 7:00 do 10:00 Pozdní snídaně od 10:00 do 11:00 Oběd od 12:30 do 14:30 Večeře od 18:30 do 21:30 Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v ceně. All-inclusive program je k dispozici od 7:00 do 24:00 a je platný do 12:00 v den odjezdu

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.