STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Sofia

7/10
7/10

Řecko, Ostrovy, Samos, Votsalakia

Recenze

Hanka, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

Zajezd na Samos se nam velmi libil. Ostrov je krasny. Nejvetsi slabinou bylo nemoznost ziskat lepsi pokoj. V hotelu Sofia se standardne rezervuji lepsi pokoje pro zapadoevropskou klientelu, zatimco pro Cechy jsou pripraveny ty nejhorsi pokoje (vyhled do krovi a na zaprasene firemni auto). Hotel byl zaplnen zhruba z poloviny, presto jsme dostali nejhorsi pokoj. Znamena to, ze CK vyjednala pro ceske klienty horsi podminky? Pokud ano, mel by to zprostredkovatel pobytu (Student Agency) pred zaplacenim zajezdu klientum sdelit. My jsme byli naopak ubezpeceni, ze pokud bude k dispozici volny pokoj v 1.patre, dostaneme ho. Na miste to tak vsak nefunguje. Rovnez na klimatizaci si cesti turiste narozdil od zapadnich museji priplacet ( na webu hotelu je vsak uvedena klimatizace zdarma).

6,7/10
Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2016

6,8/10

O hotelu

Hotel Sofia

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hosté mají celkově k dispozici 32 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde úschovna zavazadel a hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například snídaňový salónek a bar. Je tady také hezká zahrada. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Zasedací místnost poskytuje prostor pro konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ventilátor a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

Díky bohatému sportovnímu a zábavnímu programu se zde hosté nebudou nudit. Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro aktivní hosty je v nabídce kulečník. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.