STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Evridika

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Nessebar

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Evridika

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 2005. Objekt hostům nabízí celkem 34 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna, bar a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a knihovna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. Hotel nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například jízda na kole/horském kole, plážový volejbal a rybaření a za poplatek tenis a jízda na koni. Hosté si mohou vybrat z několika vodních sportů, je tu například jízda na šlapadlech, šnorchlování a potápění. Za poplatek je vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na banánovém člunu a plachtění. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, kulečník a bowling, za poplatek je badminton. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, saunu a solárium. V hotelu je diskotéka a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a dětská menu Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.