STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Akti Beach Club

8/10
8/10

Řecko, Ostrovy, Kos, Kardamena

Recenze

Gábina, pobyt s partnerem/koučervenec 2022

Hotel neodpovídá svými službami ani vybavením kategorii 5. Nejhorší pláž na Kosu jakou jsme viděli.

4,6/10
Petra, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Hotel a všechny služby OK, ale dost vysoká cena, té to neodpovídalo.

7,2/10
Petr, pobyt s rodinoučervenec 2017

Hotel Akti Beach je pěkný, byť rozsáhlejší. Tři bazény jsou také dobré, ale velmi špatný je přístup do vody po celé délce pláže - na kamenech si člověk buď zláme nohy nebo si alespoň naprosto okope prsty. Další podrobnosti jsou v procentech. Bohužel velmi nepříjemné jsou strašné hlasité každodenní programy táhnoucí se až do 23.hodiny večerní....Pokud je třeba dát spát malé děti, je to velký problém s usnutím. Do Kardameny vzdálené cca 4 km jezdí sice shuttle bus zdarma, ale bez přirozeného napojení tamtéž na autobus do Kósu, takže přichází v úvahu jen jeden termín ráno tam. Rozhodně však hotel lze doporučit všem, kteří rádi jí - z několika desítek jídel si vybere jistě každý.

6,5/10
Magdaléna, pobyt s rodinouzáří 2016

Na dovolenou s dětmi, či pro seniory velmi dobrý resort. Vynikající úroveň a pestrost stravy. Rozlehlý, zajímavý areál jednopatrových pavilonů s více bazény a bary, s výborně udržovanou zelení. Trochu zklamáním byla pláž, menší, pískooblázková s horším vstupem do vody přes kameny. Pytle s pískem sloužící k lepšímu vstupu do vody většinou polorozpadlé. Pokud chtěl mít člověk lehátko, musel již brzy ráno označit místo osuškou, jinak neměl často přes den šanci. Celkové hodnocení pozitivní.

6,8/10
Jitka, sám/azáří 2016

Ráda bych velmi pozitivně ohodnotila profesionální přístup obou delegátů Báry a Honzy. Velmi milí, vstřícní, komunikativní, maximálně informovaní, stále usměvaví. Skvělá znalost místních poměrů, vyčerpávající informace a zážitky v rámci výletů.

9,4/10
olga, pobyt s rodinouzáří 2016

Jen nas mrzi T ze i nase ck se nepostaraji tak jak zahranicni ck, kteri si vazi klientu co s nimi vycestuji a hledi jim jeste vice zprijemnit pobyt. Dekuji

8,8/10
Milan, pobyt s rodinoučervenec 2015

8/10
Marcela, pobyt s rodinouzáří 2014

Úžasná dovolenka. Boli sme už druhýkrát v tomto hotely s dvoma prckami 2 a 3 roky a cítili sme sa opäť úžasne ako minulý rok. Už premýšľam nad dovolenkou budúci rok a opäť je tento hotel horúcim favoritom. Izby žiaden luxus, na pláži kamienky a nie piesok akoby som si želala ale personál super (cítime sa ako hostia veľmi príjemne napriek tomu že deti sú pekní lumpíci) animačný tým úžasný. Klientela prevažne česká, takže deti nemajú problém si nájsť kamarátov. Strava úžasná, až na tie postmixové džúsy :-) Obrovský komplex - takže nie je areál preľudnený. S takými dvoma prckami nám stačilo byť celých 12 dní len v tomto komplexe a nenudili sme sa :-) Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi.

9,1/10
Iska, pobyt s partnerem/kouříjen 2013

Pohodová dovolená

8,1/10
Jaroslav, pobyt s rodinouzáří 2013

8,9/10
KAREL, pobyt s rodinouzáří 2012

7,1/10
Hana, sám/azáří 2011

6,4/10

O hotelu

Akti Beach Club

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

V tomto hotelu byla nedávno - v roce 2019/2020 provedena rekonstrukce. Objekt hostům nabízí celkem 416 pokojů. Díky WiFi ve společných prostorách (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Objekt má celou řadou zařízení pro handicapované. V hotelu se nachází restaurace a plážový bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. Je tady také hezká zahrada. Objekt nabízí autopůjčovnu a budící službu. Hosté mohou využít zdarma shuttleservis.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Za příplatek je zde sejf. Pokoje mají mini ledničku. K základnímu vybavení patří telefon, televize a WiFi (za poplatek). V koupelnách je vysoušeč vlasů. Ke komfortímu vybavení koupelen patří výběr z několika typů ručníků. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na terase. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, minigolf a lukostřelba. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například šnorchlování a aqua aerobik a za poplatek vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, plachtění a jízda na katamaránu. Je možné zprostředkovat vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízdu na motorovém člunu, jízdu na šlapadlech, jízdu na banánovém člunu, jízdu na kánoi, plachtění a jízdu na katamaránu. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. V hotelu je také wellness zóna se spa. Objekt má pro své hosty připraveny zábavní programy, během kterých se děti ani dospělí nebudou nudit. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat all inclusive speciál. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Během cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty nejrůznější speciality. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.