STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Royal Perla

10/10
10/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Primorsko

Recenze

Marky, pobyt s přáteličervenec 2019

9,7/10

O hotelu

Royal Perla

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde restaurace, kavárna, pokojová služba a prádelna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a obývací část. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Pokoje mají varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté se mohou opalovat na prosluněné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například volejbal, jízda na koni, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění a fitness studio. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Na výběr jsou různé typy stravování. Hosté si mohou vybrat polopenzi a stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.