STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Nefeli

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Lefkada, Agios Nikitas

Recenze

Kateřina , pobyt s přátelizáří 2009

6,6/10
Barbora, pobyt s rodinousrpen 2017

Delegátka byla na místě asi poprvé, podávala buď žádné nebo nepravdivé informace.

4,6/10

O hotelu

Nefeli

Neoficiální popis ubytování

Popis
Rodinný hotel s výtečnou polohou, který se tradičně těší velké oblibě klinetů, kteří se do něj rádi vracejí. Zajisté oceníte skvělou rodinnou atmosféru a vstřícnost majitelů.
Rychlý přehled
jeden z nejžádanějších hotelů skvělá rodinná atmosféra na hlavní pěší třídě letoviska klinety vysoce hodnoceno
Stručná poloha
písečná pláž Agios Nikitas 80 m hlavní město Lefkas 11 km letovisko Nidri s promenádou 28 km letiště Preveza 35 km
Poloha
Hotel Nefeli je situovaný v centru vesničky Agios Nikitas, na hlavní pěší třídě jednoho z nejvyhledávanějších letovisek celé oblasti. Od malebné písečně-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody je vzdálen 80 m. Pěší třída nabízí řadu obchůdků, taveren a malých barů. Na místní pláži se Vám naskytne dechberoucí pohled na tyrkysové vody otevřeného moře. Jde o rodinný hotel postavený převážně z opracovaného kamene, který mu dává nezaměnitelný půvab umocněný přátelskou rodinnou atmosférou. Je obklopen vzrostlou zelení ve stupňovitém terénu. Ačkoliv hotel leží na hlavní tepně této původní rybářské vesničky, toto si ani neuvědomujete, neb jste vždy mnohem výše než třída vyhrazená pouze pro pěší. Pouhých 20 minut chůze přes naproti ležící pahorek leží jedna z perel ostrova - pláž Milos. Pouze 2,5 km severně od střediska se rozléhá jedna z největších pláží ostrova - Pefkoulia. Nejdelší a největší pláž ostrova - Kathisma je vzdálena 4 km směrem na jih. Do hlavního města Lefkasu (12 km) se lze dopravit místní autobusovou dopravou. Její zastávka je v horní části pěší třídy (cca 130 m). Letiště v Preveze je vzdáleno 33 km. Nejživější letovisko ostrova - Nidri je vzdáleno 30 km. Neznámější pláže ostrova Egremni (25 km) a Porto Katsiki (31 km).
Pojmenování upoutávky 1
Terasa.
Popis upoutávky 1
Položení přímo u pěší zóny.
Vybavení hotelu
Třípodlažní rodinný hotel 3* s důrazem na pohostinnost a příjemnou atmosféru je posazen ve stupňovitém svahu, čímž vznikají 4 hotelové terasy s příjemným posezením ve stínu olivovníků a ostatní zeleně. Nabízíme ubytování v pokojích se snídaní (v ceně) s výhledem do vesničky nebo na hory. Při vstupu Vás uvítá menší recepce s posezením a knihovnou, WiFi zdarma, na hotelových terasách se nabízí příjemné posezení u kávy nebo koktejlu. Hotel disponuje soukromým parkovištěm v části nad pěší třídou. Zatoužíte-li po bazénu, lze využít bazén v hotelu Odyssey ležícím přímo přes ulici (nepsanou podmínkou je alespoň malá konzumace v místním pool baru).
Vybavení pokoje
Nedávno nově zrekonstruované, vkusně a účelně vybavené dvoulůžkové pokoje (dvojlůžko nebo 2 samostatná lůžka s kvalitní vysokou matrací) a třílůžkové pokoje (3 pevná lůžka) jsou vybavené vlastním příslušenstvím se sprchou, minilednicí, individuální klimatizací (zdarma), SAT-TV, WiFi (zdarma, dostupné ve většině pokojů a v areálu recepce a teras), balkón. Na vyžádání lze sjednat nerekonstruovaná studia pro 2-3 osoby v přízemní části hotelu s vlastní menší terasou a kuchyňským koutem.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.
Popis zařízení 1
Pokoje pro 2 osoby (dvojlůžko nebo 2 samostatná lůžka s vysokou moderní matrací) s možností 1 přistýlky v 1. nebo 2.patře, mají vlastní příslušenství se sprchou, minilednici, individuální klimatizaci (zdarma), SAT-TV, WiFi (zdarma, dostupné i ve většině pokojů), balkon s výhledem do zahrady nebo na hlavní pěší třídu. Na vyžádání lze sjednat 3 lůžkový pokoj (3 pevná lůžka).
Stravování
Snídaně - rozšířená kontinentální (bufet).
Náš názor
Díky rodinné atmosféře, kvalitě ubytování, služeb a skvělé lokalitě je hotel Nefeli zárukou spokojenosti i pro náročnější klientelu. Hotel se řadí mezi nejlepší hotely ve středisku a za poslední léta se stal jedním z nejžádanějších hotelů naší nabídky na ostrově Lefkáda. Vzhledem k těmto skutečnostem i faktu, že jde o ubytování ve velmi atraktivní lokalitě, doporučujeme našim klientům včasnou rezervaci.
Odkaz na WWW
http://www.nefelihotel.gr
www odkaz popis 1
www.nefelihotel.gr
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.