STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Nobel

8/10
8/10

Bulharsko, Slunečné Pobřeží a další letoviska jižní riviéry, Slunečné Pobřeží

Recenze

Iva, pobyt s rodinousrpen 2013

Doporučuji tento hotel lidem, kteří nechtějí být ve středu hotelového komplexu a chtějí mít blíž na pláž. Tudíž relativně klidnější prostředí. Na pláž se chodí po dřevěném chodníčku cca 200m. Na pláži jsou za poplatek k dispozici slunečníky a lehátka. Je tam i pláž bez poplatku, ale ta bývá dost plná.

7,9/10
Jakub, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

S hotelem jsme byli velmi spokojeni. Pláž je na tamější poměry blízko - 4 minuty chůze po dřevěné cestičce přes písečně duny. Pláž je moc hezká. Slunečníky a lehátka stojí 8 lev (každé zvlášť - tzn. 1 slunečník + 2 lehátka = 24 lev = cca 310 korun, což sice není moc, ale jakmile odejdete na oběd, tak to prodejce "střelí" někomu jinému a vy máte smůlu, takže je lepší neodcházet. U hotelu je bazén, který je standardní. Kousek na jih od hotelu jsou nějaké atrakce, které vás zabaví ve večerních hodinách. Mnohem lepší je však jít na sever, kde je atrakcí mnohem více. Na sever jezdí turistický vláček za 3 levy (cca 51 korun/osoba). Turistický vláček jezdí i do nedalekého Starého Nessebru, jehož prohlídku doporučuji. Problémem je, že se nás snažili všude "natáhnout". Ve všech restauracích (opravdu ve všech) nám na účtence přístala u jídel jiná cena než byla na jídelním lístku, celkově to bylo o 3-5 lev dražší než mělo být. Celkově se nám dovolená velmi líbila a jednou se sem určitě vrátíme.

9,2/10
Jana, pobyt s partnerem/koučervenec 2011

7,5/10
Aneta, pobyt s partnerem/koučerven 2011

8,4/10

O hotelu

Nobel

Neoficiální popis ubytování

Poloha
Hotel Nobel leží cca 150 m od písečné pláže, v jižní části Slunečného pobřeží blízko historického Nesebaru. Bary a obchody v okolí. Od hlavního centra Sl. Pobřeží je vzdálený cca 2,5 km. Letiště Burgas je vzdálené cca 35 km. Autobusová zastavka cca 150 m od hotelu.
Pláž
Vzdálenost cca 150 m od široké písečné pláže, pozvolný vstup do moře, lehátka a slunečníky na pláži ve vyhrazené hotelové části zdarma (dle dostupnosti). Plážový bar zdarma (součást programu Ultra All Inclusive). Vodní sporty za poplatek.
Ubytovaní
Standardní dvoulůžkové pokoje (DBL Room), velikost 35 m2, manželská postel nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, minibar (nealko nápoje a minerální voda), kabel/LCD TV, telefon s přímou volbou, centrální klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, balkon nebo terasa. Výhled - zahrada, bazén nebo směr moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dvoulůžkové Studio (Studio) - prostorněnší než DBL, velikost cca 45 m2, možnost 2 přistýlek, další vybavení stejné jako DBL. Apartmán jednoložnicový (APP 1-Bedroom), velikost cca 60 m2, ložnice s manželskou postelí + obývací pokoj s možností 2 přistýlek (rozkládací pohovka), další vybavení stejné jako DBL Standard.
Úklid pokoje
Úklid denně, výměna ručníku 3x za týden, ložní prádlo 2x za týden.
Vybavení
Vstupní hala s 24hod. recepcí, trezor na recepci za poplatek, úschovna zavazadel, 2 výtahy, klimatizace, lobby bar (za poplatek), snack bar, bar u bazénu, bar na pláži, hlavní restaurace, restaurace Ethno (tématické večery), BBQ a la carte restaurace (za poplatek), směnárna, venkovní bazén s dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, vnitřní bazén, jacuzzi, minimarket, dětstký min klub (4-12 let), parkoviště. Poslední rekonsrukce hotelu v roce 2019. Celkem 159 pokojů.
Služby zdarma
Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, stolní tenis, sauna, jacuzzi, denní a večerní animační programy pro dospělé a děti, dětský klub (4-12 let).
Služby za poplatek
Welness a SPA centrum - masáže, beauty salón, kadeřnictví, turecké lázně, čistírna, doktor na zavolání, parkování nehlídané (dle dostupnosti) 20 BGN/den.
Stravování
Ultra All Inclusive - snídaně, oběd a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, lehké občerstvení během dne, nealkoholické nápoje a vybrané alkoholické nápoje, rozlévané, v časech a místech určených hotelem.
Karty
VISA, Master Card
Kategorie
Oficiální kategorie hotel 5*
Transfer
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40 min.
Check-in pravidla
Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.