STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Zephir Hotel & Spa

7/10
7/10

Tunisko, Djerba a Zarzis, Zarzis

Recenze

Martin, pobyt s partnerem/kouzáří 2023

S pobytem jsem byl spokojen - ubytování výborné, jídlo nadstandardní. Pozvolný vstup do moře, moře trošku s chaluhami, to je však příroda.

7,5/10
Aleš, pobyt s partnerem/kouříjen 2019

Přes pokles kvality hotel doporučuji ,teplé moře ,sluníčko,krásný areál.Moc jsme si to užily .Jste v Africe tak že hvězdičky hotelu jsou pouze orientační, v Tunisu již po osmé a ne naposledy

5,5/10
JAROSLAVA, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

8/10
Miroslav, pobyt s rodinoučervenec 2019

Hotel krásný,ale to je vše.Obsluha absolutně nedostatečná,alkohol ředěný tak,že se nedal pít(proto nemusí být all inclusive),pláž bez baru ve 4* hotelu by měl být,voda zamořená vodní trávou,v jídelně nestíhaly nikdy výměnu použitého nádobí natož uklidit stůl od neukázněných stolovníků( zbytky jídel ušpiněný ubrus),proto nedoporučuji.

6,3/10
Petra, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

Hotel byl nádherný a až překvapivě rozsáhlý, čistý. Hotel má velmi krásný a bohatý animační program a ještě lepší animátory. Jídlo bylo občas studené, ale výběr velký a vždy se dalo z čeho vybírat. Jídlo a pití bez jakykoliv problémů. Bazén krásný a čistý, brouzdaliště jak pro děti, tak hluboká část i pro dospělé. Moře a pláž bylo malinko zklamání, hodně v moři chaluhy i bohužel všude na pláži. S delegátem jsme byli také spokojení, jen víc užitečných rad. Jinak nejlepší naše dovolená, moc doporučuji.

7,8/10
Lenka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Hotel ovplyvnení Ruskou klientelou - od jedla až po zábavu. Areál hotela čistý, okolie už bohužiaľ až tak nie. Zamestnanci sú priateľskí, to sa týka aj obyvateľov. Nefunkčná klimatizácia. Voda nie je pitná, avšak je to kompenzované možnosťou baletnej vody z baru zdarma. Nemožnosť si vymenit české koruny, len € a $ - to v pokynoch nebolo

7,3/10
Pavel Turoň, pobyt s partnerem/kouříjen 2018

Hotel mohu doporučit pro klidnou ničím nerušenou dovolenou. V 23 hod. končí animační program a v hotelu je naprostý klid. V hotelu 2 termální bazény ( vnitřní a venkovní), všude dostatek lehátek. Jídlo na výborné úrovni. Okolí není pro turisty a během naších procházek po okolí jsme skoro žádné také neviděli, ale všude jsme se cítili bezpečně, jen si musíte zvyknout na pohledy místních. ( něco jak by jste u nás viděli černocha :-) ) Pokud chcete více informací klidně volejte: 776 566 950

7,6/10
Ondra, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

7,5/10
Šárka, pobyt s rodinoučervenec 2018

7,2/10
Jaroslav B., pobyt s přáteličerven 2018

7,1/10

O hotelu

Zephir Hotel & Spa

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 338 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa (zdarma). Objekt nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Je možné si půjčit kolo v půjčovně a projet se po okolí.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je tady sejf. Hosté mohou použít mini ledničku a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal, basketbal, minigolf, lukostřelba a jízda na koni. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, kitesurfing, jet ski, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, jízda na kajaku, aqua aerobik a aqua fitness. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek fitness studio a kulečník. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon, lázeňské procedury, omlazující procedury, ájurvédu a solárium, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a mini diskotéka pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.