STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Socrates Plaza

Řecko, Ostrovy, Thassos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Socrates Plaza

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Skala Prinos
Poloha
Moderní, středně velký hotel je situován v klidné části střediska Skala Prinos, které nabízí několik výborných taveren a příjemné posezení. Od samotného centra Skala Prinos a menšího přístavu je hotel vzdálen cca 500 m. Nejbližší obchod a autobusová zastávka cca 150 - 200 m. Letiště v Kavale se nachází cca 40 km od hotelu. Hotel se nachází cca 60m od hlavní cesty.
Pláž
Krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu; lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici zdarma.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, udržovaná zahrada, bazén; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, WiFi zdarma, TV místnost, bar u bazénu, plážové osušky zdarma (bez možnosti výměny).
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, fén), balkon, TV, lednici, trezor, klimatizac. Za příplatek rodinné pokoje a pokoje s výhledem na moře.
Stravování
All inclusive bufetovou formou. Zahrnuje alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.
Sport a zábava
Vodní sporty na pláži, možnost potápečských kurzů (vše za poplatek).
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3 EUR/noc, 4* 7 EUR/noc, 5* 10 EUR/noc, apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.