STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Marina

Bulharsko, Zlaté Písky a další letoviska severní riviéry, Sveti Konstantin

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Marina

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel Sunny Day Resort Marina, který byl v roce 2021 kompletně zrekonstruován, se nachází přímo na pláži a svým hostům nabízí úchvatný výhled na jeden z nejklidnějších zálivů v severní části Černého moře - záliv Svatý Konstantin a Svatá Helena. Nachází se 600 m od nejbližších obchodů, restaurací a barů, 8 km od Zlatých písků, 8 km od Varny a asi 19 km od letiště Varna.

Pláž

Hotel se nachází přímo na písečné soukromé pláži. Slunečník a dvě lehátka na pokoj jsou k dispozici zdarma (podle dostupnosti).

K dispozici pro hosty

Hotel svým hostům nabízí: 24hodinovou recepci, hlavní restauraci, restaurace a la carte "Boha Beach & Restaurant", 2 bary (lobby bar a bar na pláži), 2 bary a la carte (pizza bar a snack bar), bazén s oddělenou dětskou částí, posilovnu, dětské hřiště a dětský klub. Lehátka a slunečníky k dispozici zdarma (tam, kde jsou k dispozici).

Internet

Ve společných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive zahrnuje: snídaně (7:30-10:30), obědy (12:00-14:30) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho jsou k dispozici 2 bary - lobby bar (10:00-23:00) a plážový bar (10:00-18:00). K dispozici jsou také 2 a la carte bary - "Pizza bar" (10:00-18:00) a "Snack bar" a jedna a la carte restaurace "Boha Beach & Restaurant". V barech a restauracích v hotelu jsou k dispozici místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí: bazén s oddělenou dětskou částí, stolní tenis, venkovní posilovnu, dětské hřiště a dětský klub. Za příplatek: tenisový kurt a vodní sporty na pláži.

Webové stránky

www.marina.sunnydaybg.com

Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel se nachází v zeleném parku. Skvěle se hodí k odpočinku daleko od ruchu města.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.