STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Hotel Rachoni Imperial

Řecko, Ostrovy, Thassos

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Hotel Rachoni Imperial

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Skala Rachoni
Poloha
Nově postavený, komorní hotel se nachází na klidném místě v oblasti Skala Rachoni cca 500 m od centra. Od nejbližších obchůdků a restaurací je vzdálen cca 150 metrů. Letiště v Kavale cca 36 km, hlavní město Limenas cca 12 km.
Pláž
Krásná písčitá pláž se nachází přímo před hotelem; lehátka a slunečníky na pláži zdarma.
Vybavení
Recepce, restaurace a bar (v sousedním hotelu Rachoni Resort), bazén, terasa, WiFi zdarma.
Ubytování
Dvoulůžkové standardní pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, cca 20 m², klimatizace, vlastní sociální zařízení (koupelna, WC, fén), WiFi, SAT/TV, lednička, trezor (za poplatek cca 1,5 EUR/den), balkon.

Stravování
Light all inclusive probíhá ve vedlejším hotelu Rachoni Resort a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu; nealkoholické a vybrané místní alkoholické nápoje (pivo, víno, ouzo).
Sport a zábava
Vodní sporty na pláži za poplatek, výlety do okolí.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v cíli zájezdu * 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb
Informace
Cena nezahrnuje pobytovou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení při příjezdu, výše taxy dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3 EUR/noc, 4* 7 EUR/noc, 5* 10 EUR/noc, apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.