STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Pickalbatros Palace Resort - Hurghada

8/10
8/10

Egypt, Hurghada a okolí

Recenze

Liudmila, pobyt s rodinouzáří 2021

10/10
Dimitri, pobyt s přátelibřezen 2021

6,4/10
Miroslav, pobyt s rodinoučervenec 2019

Super!

9/10
Antonín, pobyt s partnerem/koučervenec 2019

8,7/10
Josef, pobyt s partnerem/kouduben 2019

7,3/10
Ivana Nováková, pobyt s přátelibřezen 2019

Děkuji za skvělou dovolenou, byl to báječný relax a vše proběhlo naprosto bez problémů

9,6/10
David, pobyt s rodinoulistopad 2018

8,3/10
Antonín, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

8,4/10
Marek, pobyt s rodinoubřezen 2017

9,8/10
Josef, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Pokud hodnotíme poměr cena oproti službám tak jednoznačně není co řešit a Všem vřele tuto dovolenou doporučíme.

7,4/10
Věra Voldřichová, pobyt s partnerem/kouprosinec 2015

Do tohoto bych se vrátila, i když do stejného hotelu nejezdím 2x.

8,7/10
Petr, pobyt s přáteliříjen 2014

7/10
Dalibor, pobyt s partnerem/kouzáří 2014

Byli jsme velmi spokojení, můžeme jen doporučit.

8/10
Marek, pobyt s partnerem/koučervenec 2014

8/10
Martin, pobyt s rodinouprosinec 2012

Blízko hotelu je molo, odkud se dá jet lodí na výlety s potápěním, takže není nutné jet do přístavu do Hurghady. Pro toho, kdo nemá vyloženě vysoké nároky, je to určitě dobrý tip na příjemnou dovolenou.

6,1/10
Jud, pobyt s rodinouprosinec 2011

Hotel čistý s dobrým jídlem na Egypt. Pro dospělé či seniory vynikající.

8,3/10
david, pobyt s rodinoučervenec 2011

Hotel je obrovský a krásný. Pokud ale budete chtít výhled na vnitřní prostory a bazény ( to krásné na foto ) vysolíte 50EUR a pokoj dotanete okamžitě. V opačném případě pokoj ve 14.00h s výhledem někam...to je otázka štěstí. My jsme raději vsadili na jistotu za 50 éček...njn, Egypt:-) Bazény, tobogány pro děti perfektní, pláž písečná, ale vstup do moře nic moc. Musíte po molu a pak si zaplavete a uvidíte i něco z podmořského života. Doporučuju na konci podplavat to molo..:-) Jsou tam velký ryby, perutýni a rejnoci..byli tam pořád.. Jinak na blbnutí ve vlnách opravdu zapomeťe.Pokud chcete něco levně koupit a ochutnat noční život ve městě, musíte do Hurghady taxikem. Jinak hotel je jak z pohádky, 5 restaurací kde každá vaří něco jiného, bazény, palmy, večerní scenerie opravdu nádherná, personál ochotný. Do Egypta jezdím ale kvůli moři a potápění a tady je to pro mě zklamání..každý ale preferuje něco jiného, takže pokud Vám moře tolik nechybí, vřele tento hotel doporučuji

7,2/10
Dan, pobyt s partnerem/koubřezen 2011

Krásný hotel se skvělým jídlem i personálem. Doporučuji

7,9/10
Bertajs, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

8,8/10

O hotelu

Pickalbatros Palace Resort - Hurghada

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel hostům nabízí celkem 621 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít 24 hodinovou bezpečnostní službu, autopůjčovnu, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je ústřední topení, ventilátor, kuchyň a koupelna. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné objednat přistýlku nebo dětskou postýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, minigolf a rybaření. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například jízda na kánoi, plachtění a aqua aerobik a za poplatek windsurfing, jízda na banánovém člunu a potápění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například šipky, gymnastika a aerobik. Za příplatek jsou různé wellness programy, například spa, sauna, hammam, kosmetický salon a masáže. Objekt nabízí mnoho dalších zábavních aktivit, například živou hudbu, diskotéku, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla, bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu Objekt nabízí také speciální nabídky stravování.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.