STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Sunrise Crystal Bay Resort -Grand Select-

7/10
7/10

Egypt, Hurghada a okolí, Hurghada

Recenze

pavli, pobyt s partnerem/kouprosinec 2011

7/10

O hotelu

Sunrise Crystal Bay Resort -Grand Select-

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Komplex pochází z roku 1994. Hotel hostům nabízí celkem 364 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 3 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. V objektu je úschovna zavazadel a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, snídaňový salónek, kavárna, bar, hospoda a plážový bar. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mají k dispozici parkovací místa. Komplex nabízí vícejazyčný personál, službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. V konferenčních prostorách (v business centru) je k dispozici projektor a flipchart s fixy. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 3 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Přistavení přistýlky je možné bez poplatku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří telefon, televize, adapter do zásuvky a WiFi (zdarma). Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Pro maximálně pohodlný spánek si mohou hosté vybart z několika druhů polštářů. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, župan a telefon. V koupelnách najdou hosté kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V komplexu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté se mohou opalovat na lehátkách. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu je bar s drobným občerstvením. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis, hru boccia a minigolf. Za poplatek je lukostřelba. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například kitesurfing a aqua aerobik a za poplatek windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na banánovém člunu, plachtění, jízda na kajaku, šnorchlování a potápění. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky, jógu a aerobik. Komplex nabízí svým hostům mnoho wellness a relaxačních programů. Je zde sauna a parní lázeň, za poplatek mohou hosté využít také spa, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí živou hudbu, miniklub a minidiskotéku pro děti. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Na přání je možné připravit dětská menu.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.