STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Avra Beach

Řecko, Ostrovy, Lefkada, Nidri

Recenze

Pro tento hotel nejsou zatím k dispozici žádné recenze od klientů www.dovolena.cz.

O hotelu

Avra Beach

Neoficiální popis ubytování

Proč právě sem
  • Přímo u pláže
  • Klidné místo s vlastní zahrádkou a výhledem na moře a okolní ostrůvky
  • Možnost vodních sportů
Poloha
Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie se nachází v klidném prostředí v letovisku Nidri přímo u pláže. Obchody jsou od hotelu vzdálené pouze cca 80 m a turistického centra cca 300 m (5 minut chůze).
Vybavení a služby
Recepce s vnitřní restaurací (á la Carte), barem, tavernou, venkovní terasou a klidnou zahrádkou s výhledem na moře a soukromé ostrovy Scorpios a Madouri. Wi-Fi připojení a soukromé parkování u hotelu je zdarma pro všechny hosty.
Ubytovaní
Tradiční hotelový komplex tvoří 3 budovy. K dispozici jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s výhledem do zahrady. V každém pokoji je k dispozici Wi-Fi (zdarma), sejf (za poplatek 1 €/den), klimatizace, telefon, stropní ventilátor, WC/sprcha, TV/SAT, vysoušeč vlasů, malá lednička, balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Sport a zábava
Pestrá nabídka vodních sportů na pláži (za poplatek). Blízkost turistického centra je vhodná pro nákupy a noční život v Nidri. Pronájem kol je možný za poplatek.
Stravování
Snídaně jsou podávané formou bufetu v hotelové restauraci. Večeře je servírovaná a skládá se ze tří chodů - předkrm, hlavní jídlo, dezert nebo ovoce. Návštěvníci mohou také využít tradiční řeckou tavernu hned vedle hotelu.
Pláž
Krásná oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a Wi-Fi se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek. Je zde široká nabídka vodních sportů.
Vzdálenosti
Pláž: přímo u pláže
Centrum Nidri: cca 300 m
Centrum ostrova Lefkada: cca 16,8 km
Poznámka
Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.
Cena zahrnuje
letenku Praha - Preveza - Praha včetně poplatků letecké dopravy, transfery v destinaci, 7x nebo 14x ubytování, stravování dle popisu, služby delegáta CK
Volitelné doplatky
cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
Dítě do 2 let (0 - 1,99): 990 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.