STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Votsalakia

6/10
6/10

Řecko, Ostrovy, Samos, Votsalakia

Recenze

Hana, pobyt s partnerem/kousrpen 2022

Ubytování i strava pro méně náročné, odpovídá ***. Pláže i okolí krásné. Auto v půjčovně raději objednat už před odletem.

5,2/10
Blanka, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

7,3/10
Honza, pobyt s partnerem/koučervenec 2012

6,9/10
Alenka, pobyt s přáteličervenec 2012

Byla jsem velmi mile překvapena, okouzlena přírodou ostrova, čistotou vody, vstřícností a pracovitostí Řeků. Nedoporučila bych Samos jen tomu, kdo nemá rád vítr - většinu dne fouká, ale je to příjemné, protože nikoho nesužují nadměrná vedra.

6,9/10
Bára, pobyt s rodinoučerven 2011

Hodnoceno samo o sobě - nebylo to špatné, celkem klasické řecko. V porovnání s cenou zájezdu - velmi předražené. Kdybych za to dala méně asi bych si tolik nestěžovala, za tu cenu bych to ale nikomu doporučit nemohla. Jinak Samos velice hornatý a větrný, pláže kamínkové a moře studené. Krom Rhodosu mám sjeté celé řecko a vracet bych se už nechtěla.

4,9/10

O hotelu

Votsalakia

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel nabízí hostům celkem 67 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. V objektu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a bankomat. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V obchodě se suvenýry si mohou hosté koupit upomínkové předměty. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat bez poplatku na parkovišti. Objekt nabízí vícejazyčný personál, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Většina pokojů má výhled na moře. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Za příplatek je zde sejf. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V v hotelu jsou některé aktivity a služby zpoplatněny. Mezi placené aktivity patří jízda na kole/horském kole. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.