STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Minos Hotel (Crete)

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Rethymno

Recenze

Jana, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

Rádi se do tohoto hotelu opět vrátíme

8,6/10
Renáta Jahodová, pobyt s rodinoukvěten 2013

9,8/10

O hotelu

Minos Hotel (Crete)

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Je zde restaurace, kavárna, pokojová služba, prádelna, konferenční místnost a pagen-servis. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na vlastním balkóně nebo na terase. Za příplatek je zde navíc sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku a varnou konvici/kávovar. Součástí základní výbavy pokojů je také televize a WiFi. V koupelnách je pro hosty vysoušeč vlasů.

Sport/zábava

Hotel má venkovní bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. Příznivci vodních sportů si ze zdejší nabídky jistě vyberou. Je zde aqua aerobik a za poplatek vodní lyžování, jet ski, jízda na banánovém člunu a potápění. Dále mají hosté na výběr stolní tenis a šipky, za poplatek také kulečník. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel. K dostání jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.