STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Studia Achilleas

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Lefkada, Nidri

Recenze

Jarka, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

Ubytování skromné,čisté,koupání nádherné přímo u studia,majitelé milí.Ale ti komáři!

9/10

O hotelu

Studia Achilleas

Neoficiální popis ubytování

Rychlý přehled
oblíbené zařízení rodinného typu
výtečná poloha mimo rušné centrum
velká zahrada s plážovým servisem
vhodné i pro rodiny s dětmi
Stručná poloha
přímo u menší písečné pláže
centrum letoviska 600 m
hlavní město Lefkas 17 km
letiště Preveza 40 km
Poloha
apartmánový dům s rodinnou atmosférou leží stranou rušného života v Nidri. Dominuje mu udržovaná zahrada s cafe snack barem, venkovní sprchou a velkou travnatou zahradou u menší písečné pláže s pozvolným vstupem moře. Dům leží cca 600 m od centra letoviska s řadou obchůdků, taveren, barů a kaváren a přístavu s promenádou. V blízkosti se nachází menší obchůdky s potravinami a několik restaurací (některé přímo na pláži). Umístění přímo u pláže a mimo největší ruch letoviska činí toto místo správným cílem pro poklidnou dovolenou. Moře je v této lokalitě klidné a proto vstřícné i slabším plavcům či menším dětem. Zahrada skýtá jak slunění, tak i stín vzrostlých stromů a palem a zárověň úchvatný výhled na soukromé ostrůvky Prigiponésie. Cca 200 m daleko je centrum vodních sportů s nabídkou různých atrakcí. Vzdálenost od letiště je 40 km, od hlavního města Lefkas 16 km. Pláže severozápadu Kathisma a Pafkoulia, stejně jako letovisko Agios Nikitas, jsou cca 30 km daleko. Nádherná přírodní rokle s vodopádem je vzdálena 3 km. Zastávka místní autobusové dopravy je cca 100 m daleko.
Pojmenování upoutávky 1
Oáza klidu.
Popis upoutávky 1
Pohled na zahradu.
Vybavení hotelu
dvoupatrový dům stojí na krásném pozemku přímo u moře mezi přímořskou silnicí a pláží. Je klienty velmi oblíbený a to zejména díky poloze a rodinné atmosféře. Nabízíme ubytování ve studiích s možností 1-2 přistýlek, v přízemí nebo v 1. patře, s balkonem nebo terasou. K dispozici je malá recepce a malý snack bar s terasou, která přechází v zahradu a po pár metrech končí přímo na písečné pláži. V baru nebo na venkovní terase jsou po celý den k dispozici nápoje i menší občerstvení. Najdete zde i toalety a venkovní sprchu. V zahradě i na pláži před domem jsou lehátka i slunečníky (zdarma). Ve společných prostorách je dostupné WiFi (zdarma). Komplex disponuje vlastním parkovištěm.
Vybavení pokoje
vkusně a účelně vybavena studia pro 2 osoby s možností 1-2 přistýlek mají vlastní sociální zařízení, kuchyňku s vařičem, ledničkou a základním nádobím, TV, individuální klimatizaci (za příplatek 5 eur/den, platba na místě). Studia v přízemí mají malou terasu s přímým průchodem do zahrady, studia v 1. patře mají balkon s bočním výhledem na moře.
Pojmenování zařízení 1
Studio pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.
Popis zařízení 1
Studia pro 2 osoby s možností 2 přistýlek, v přízemí nebo 1. patře, mají sociální zařízení se sprchou, kuchyňku s vařičem, ledničkou a základním nádobím, TV, individuální klimatizaci (za příplatek 5 eur/den, platba na místě). Studia v přízemí mají malou terasu s přímým průchodem do zahrady, studia v 1. patře mají balkon s bočním výhledem na moře.
Pojmenovani_zarizeni_2
Studio pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.
Popis_zarizeni_2
Studia pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, v přízemí nebo 1. patře, mají sociální zařízení se sprchou, kuchyňku s vařičem, ledničkou a základním nádobím, TV, individuální klimatizaci (za příplatek 5 eur/den, platba na místě). Studia v přízemí mají malou terasu s přímým průchodem do zahrady, studia v 1. patře mají balkon s bočním výhledem na moře.
Stravování
vlastní, možnost doobjednat snídaně nebo polopenze (snídaně přímo v hotelu na terase - servírovaná kontinentální, večeře v partnerské taverně v centru. Nápoje u večeří si klient hradí).
Náš názor
velice žádané a oblíbené ubytovací zařízení vhodné pro široké spektrum klientů. Doporučujeme jak pro rodiny s dětmi, tak i pro klienty, kteří ocení jedinečnou polohu přímo u pláže, příjemnou zahradu, klid a romantické prostředí. Nespornou výhodou je možnost ubytování osoby na přistýlce zdarma. Nemusí to být nutně jen dítě. Některé pokoje nabízí možnost i dvou přistýlek. Ubytovací zařízení je u české klientely velmi oblíbené již desítky let, proto doporučujeme neodkládat rezervaci.
Odkaz na www
http://www.studiosachilleas.gr/
Www odkaz popis 1
www.studiosachilleas.gr
Cena letecky/osoba zahrnuje
ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc studia apartmány všech kategorií a 1-2* hotely 0,50 Eur, 3* hotely 1,50 Eur, 4* hotely 3 Eur, 5* hotely 4 Eur.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.