STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Royal Belvedere Hotel

9/10
9/10

Řecko, Ostrovy, Kréta, Hersonissos

Recenze

Zdenda a Jitka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

Mohu doporučit každému kdo není závislý na koupání v moři.

8,8/10
Marcela, pobyt s rodinouříjen 2015

8/10
Tomáš, pobyt s rodinousrpen 2015

Hotel mohu každopádně doporučit k dovolené, cena odpovídá úrovni a službám. Děti si tady opravdu užijí, náš syn nechtěl ani jet domů. Nehodí se pro ty, kteří hledají klid, málo lidí a pěknou pláž u moře.

7,6/10
Adéla, pobyt s partnerem/koučervenec 2015

9,5/10
Petr, pobyt s partnerem/koučerven 2015

8/10
Jitka, pobyt s rodinoučerven 2015

7,9/10
Martin, pobyt s rodinoučerven 2015

8,9/10
Lada, pobyt s partnerem/kouříjen 2014

8/10
Romana, pobyt s rodinouzáří 2014

7,4/10
Petra, sám/azáří 2014

9,5/10
Jarmila, pobyt s rodinoučerven 2014

Super dovolená, doporučuji.

9,7/10
IVANA PODMOLOVÁ, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

Moc pěkná dovolená, určitě se na Krétu znovu podíváme a pokud bude možno, do stejného hotelu.

8,8/10
Ivana, pobyt s přáteličervenec 2011

8,4/10

O hotelu

Royal Belvedere Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1974. Objekt hostům nabízí celkem 330 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V hotelu je úschovna zavazadel, hotelový sejf, směnárna a bankomat. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a obchod se suvenýry a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek, TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Objekt nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Při vyřizování obchodních záležitostí mohou hosté využít fax.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z některých pokojů je hezký výhled na moře. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. K dispozici je také lednička a mini lednička. Na pokoji je telefon, televize, rádio a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt nabízí svým hostům mnoho sportovních aktivit. Do pestrého sportovního programu patří například jízda na kole/horském kole, plážový volejbal, volejbal a basketbal a za poplatek tenis, minigolf, golf, lukostřelba a jízda na koni. Objekt nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio a šipky, za poplatek stolní tenis, kulečník, gymnastiku a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa a solárium, za příplatek pak saunu a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu a miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla Dále je zde možnost speciálních nabídek stravování a drobného občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.