STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Yasmin Resort

9/10
9/10

Turecko, Egejská riviéra, Bodrum a okolí, Turgutreis

Recenze

Zuzana S.říjen 2014

8,5/10
Hana, pobyt s rodinoučerven 2014

Dovolená byla opravdu pohádková, tento hotel můžeme s klidným svědomím doporučit všem, takovou dovolenou si v budoucnu rádi zopakujeme.

9,5/10

O hotelu

Yasmin Resort

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Tento luxusní hotel se nachází v dobře udržovaném areálu o rozloze přibližně 4 hektarů podél pláží na pobřeží Egejského moře. Přibližně. 5 km od blízkého turistického centra města Turgutreis s řadou barů a restaurací a krásným přístavem. Přibližně. 20 km od centra Bodrumu a cca 65 km od letiště Bodrum. Hotel se nachází na terasovitém místě na kopci.

Pláž

Přímo u soukromé písčito-oblázkové pláže s plošinou a molem. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. Elegantní pavilony na molu za příplatek.

.
K dispozici pro hosty

Recepce 24 h, směnárna, lobby, hlavní restaurace, 3 restaurace a'la carte: s mořskými plody, turecká a italská (k dispozici jednou za pobyt, nutná rezervace), 5 barů včetně baru u bazénu, plážového baru a lobby baru (24 h). 5 bazénů včetně bazénu se skluzavkami (v provozu v určitých časech), relaxační bazén, dětské brouzdaliště (bez mini skluzavky). Osušky, lehátka a slunečníky u bazénu k dispozici zdarma.

Internet

V hlavní budově je ve vstupní hale a pokojích k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:30) formou bohatého bufetu. Během dne občerstvení (12:00-17:00), zmrzlina (13:00-16:00), odpolední čaj (17:00-18:00), noční občerstvení (24:00-01:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé dovážené alkoholické nápoje k dispozici 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech v otevírací době. Za příplatek: ostatní dovážené nápoje, čerstvé ovocné šťávy.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhají přes den i večer animační programy. Hry v bazénu, aqua aeribic, vodní pólo. Večerní animace: představení, plážové párty, živá hudba. Dále: plážový volejbal, basketbal, tenisové kurty, minifotbal, šipky, kajaky. Za poplatek: procedury a masáže v lázeňském centru.

.
Webové stránky

www.yasminbodrum.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Velkou výhodou hotelu je jeho kaskádovitá poloha na vrcholu kopce, odkud si můžete vychutnat krásný výhled na tyrkysové Egejské moře, a blízkost půvabného městečka Turgutreis. Rozlehlý, pěkně upravený areál hotelu a množství atrakcí z něj činí skvělou volbu pro rodinnou dovolenou. Pěkné pokoje a dobré jídlo jsou bonusem navíc.

.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.