STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Bellevue Vistanova

8/10
8/10

Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Magaluf

Recenze

Eva, pobyt s partnerem/kouzáří 2017

Spokojenost nad očekávání, samozřejmě i díky nádherným plážím a vydařenému počasí.

7,6/10

O hotelu

Bellevue Vistanova

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Hotel Bellevue Vistanova se nachází v blízkosti města Palmanova (cca 100 m od centra obce). Z hotelu na letiště je to cca. 30 km, zatímco do centra Palmy je to cca 20 km. Hotel se nachází v blízkosti známých pláží a zátok na Mallorce, jako jsou Son Maties, Palmanova, Portals Vells, Cala Vinas a El Toro.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 2,20 EUR/osoba/noc. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

Turistická daň není zahrnuta.

Pláž

Veřejná písečná pláž Son Matias je vzdálená přibližně. 150 m (přístup po chodníku). Veřejná písečná pláž Magaluf je vzdálená cca 200 m (přístup po chodníku a silnici). Na plážích jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky k dispozici), bufetová restaurace, kavárna, snack bar u bazénu (otevřený v hlavní sezóně).

Internet

Bezplatné Wi-Fi v celém hotelu.

Catering

Snídaně formou bufetu (8:00-10:00).

Možnost zaplacení polopenze: snídaně a večeře: snídaně od 8:00 do 10:00, večeře od 19:00 do 21:00, formou bufetu, středomořská a mezinárodní kuchyně.

Možnost zaplacení polopenze: snídaně od 8:00 do 10:00, večeře od 19:00 do 21:00, formou bufetu, středomořská a mezinárodní kuchyně.

Sportovní a animační program

Hotel neprovozuje sportovní a animační program.

Webové stránky

https://bellevuevistanova.bluebayhotels.net/en/

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

BelleVue Vistanova je ideálním hotelem pro ty, kteří si chtějí odpočinout a strávit příjemný pobyt na Mallorce. Malebná poloha a množství atrakcí v okolí hotelu učiní vaši dovolenou nezapomenutelnou.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.