STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Lonicera World Resort Spa Hotel

8/10
8/10

Turecko, Turecká riviéra, Alanya, Avsallar

Recenze

Vendula, pobyt s rodinoučerven 2021

Hotel nedoporučuji těm, co chtějí strávit klidnou dovolenou. V hotelu je spousta zábavy, lidí, programů a hluku dlouho do noci. Krásné profesionální byly i večerní společenské programy a vystoupení. Hned vedle hotelu je lékárna a tržnice se spoustou všeho, i přímo v hotelu jsou obchody. V hotelu je placený lunapark s dětskymi automaty, což z vás vyláká další peníze navíc, dětem se moc líbí. Hned vedle je i herna otevřená, vypolstrovaná s prolézačkami zdarma. Na tyto aktivity ale zbyl čas až večer, přes den jsme sotva stihli obejít bazény, aquapark a moře. Několik dnů jsme zažili i hotel velmi plný (840 pokojů) a pak to chce si převstat a obsadit lehátka už kolem 7:30. Závěrem: vybavení hotelu, bazény, aquapark, písčitá pláž a moře = to nejlepší, nápoje všechny otřesné, jídlo průměrné, lehátka na platí-hruza. A pozor-hotel je plný rusů (Ukrajina,Belorusko) z 90%, pár Poláků, my byli sami Češi. Dovolenou jsme si moc užili, syn byl nadšen, chyběli mu jen české děti 😃.

7,3/10
Lea, pobyt s partnerem/kouzáří 2019

hotel bych doporučila

8,8/10
Karel, pobyt s přátelizáří 2019

9,5/10
Martin , pobyt s rodinousrpen 2019

8,1/10
Ivoš, pobyt s rodinousrpen 2018

Super dovolená, pokud budou finance určitě zase letíme na stejné místo club Lonicera World.

9,1/10
Marie, pobyt s rodinoučervenec 2017

9,8/10
Mirka, pobyt s rodinousrpen 2015

10/10
Ludmila, pobyt s rodinoučervenec 2015

7,3/10
Vlasta, pobyt s přáteličervenec 2014

V tomto areálu hotelu lonicera jsem byla už 10x, ale z dřívějších 2 budov je dnes budov 7!!! a letos přibyla ohromná budova a hlavně pláž už se nenafoukne, bylo tam šíleně lidí a blázinec o lehátka lidi vstávali ráno v 5 hodin, aby měli místo. Už jsem tam byla naposled, škoda, bylo to tam krásný.

7,1/10
Jan, pobyt s rodinoučerven 2015

obzvlaste men prekvapili turecti delagati, kteri byli arogantni a nemeli asi slusnost rici ze nemluvi anglicky. proste pokud nemluvite nemecky tak se s vami nebavi. Ocekaval bych se budou mit snahu alespon se nejak domluvit popr. domluvit nekoho kdo umi (pritom oni umi anglicky). Arogance se kterou jednaji byla odstrasujici a zanechala ve mne pocit ze oni klienty nepotrebuji a vickrat turecko uz nechci videt. tento hotelovy komplex urcite nedoporucim, nebod i higienicke podminky byli znacne desive at uz v cistote more tak v jidle. A v neposledni rade hotel byl zameren pro mlade nebod zde byla hlasita ziva hudba do pulnoci pak diskoteka do pul treti, ktera jiz byla tlumenejsi na druhou stranu zde bylo plno vyziti pro deti ktere se ale nemaji jak vyspat ... no proste hruza. o tom ze v evrope sluzeby 4 hvezdickovych hetelu jsou nekde jinde asi nema cenu nejak polemizovat.

4,8/10
Michaela , pobyt s rodinoučerven 2015

7/10
Jana, pobyt s rodinoučerven 2015

Příjemná dovolená ve velmi pěkném hotelu, určitě doporučuji, rádi se sem zase vrátíme :-)

8,4/10
Otakar, pobyt s rodinoučerven 2015

Při zpátečním letu ,spol. Flui, občerstvení v letadle jen za peníze!!!!!!! To je tedy velké zklamání!!!!!

6,8/10
huhna, pobyt s partnerem/kousrpen 2013

no proste....je to hotel ve kterem jsem byla a nekdy bych tam chtela jet. GOOD SWAG :-D

10/10
VERU, pobyt s rodinoučervenec 2012

Tento hotel ja uplně boží ,tento rok jedeme do lonicera znovu a uz se moc těším.Krásné zahrady a veliká spousta výborné ho jídla-ovocný bar,dortový bar možnost vymačkat si vlastní pomerančovou štávu a velká venkovní a vnitřní jídelna.Maximálně vhodné pro rodiny s dětmi a jiné věkové kategorie.Možnost velikého výběru volnočasových aktivit a jiné.Skvělé animační programy,disko a latinsko-americké tance.pokoje pěkné a udržované.Pláž dlouhá krásná dostačujícím počtem lehátek.Lobby bar.:-D

8,6/10
Magda, pobyt s rodinousrpen 2013

Jsme strašně nadšení, nejlepší naše dovolená- i úžasná a velmi milá delegátka Petra od cestovní kaceláře Alex. Děkujeme

8,8/10
Lubor, pobyt s rodinoučervenec 2012

Obrovský areál, kde si opravdu odpočinete.

9,1/10
Alena, pobyt s rodinoukvěten 2011

S dovolenou jsem byla spokojená, pouze počasí nepřálo. Bohužel další klienti CK již spokojeni nebyli, protože nedávno tato CK Vivamonde nedávno zkrachovala. Do Turecka se toužím znovu podívat, ale nejspíše jiného letoviska, Avsallar(Incekum) není příliš romantické. Z výletů doporučuji rafting.

7,9/10
Karel, pobyt s rodinousrpen 2011

Super dovolená.Velký hotelový komplex,ve kterém si každý najde místo pro své potřeby.Od malých dětí(dětské hřiště a prolézačky) až po seniory.Jsou zde dva miniaquaparky,hřiště na tenis ,badminton,košíkovou.Možnost hrát plážový volejbal.Procházky ovocným sadem atd. Jídlo a pití 24 hodin denně člověk přibere ani neví jak. Doporučiji všem najde se tu koutek klidu i hlučná zábava prostě pro každého něco.

8,4/10
Pavla , pobyt s rodinousrpen 2011

7,1/10

O hotelu

Lonicera World Resort Spa Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1990. Objekt hostům nabízí celkem 823 pokojů. Jsou rozmístěny v jedné hlavní budově a v 2 vedlejších budovách. Po příjezdu jsou hosté uvítáni na recepci. Je zde úschovna zavazadel. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Dále je možné využít vícejazyčný personál, 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Při řešení obchodních záležitostí mohou hosté využívat služeb business centra, které nabízí fax. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Dále je k dispozici minibar a pracovní stůl a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

V areálu se nachází několik bazénů. Jeden bazén je vnitřní a 7 je venkovních. Je zde i bazén pro děti. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, hra boccia, plážový volejbal, volejbal a basketbal. Příznivci vodních sportů mají na výběr z těchto aktivit - potápění a aqua aerobik. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik, za poplatek je kulečník. V hotelu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a hydroterapii a za příplatek také masáže. Objekt dále nabízí animační program, diskotéku, miniklub, minidiskotéku pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také piknik. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.