STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Eden Village El Borj

7/10
7/10

Tunisko, Pevnina, Mahdia

Recenze

Zdeňka, pobyt s partnerem/kousrpen 2019

7,2/10
lenka, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Až na stravování si myslím že dovolená byla moc pěkná.

7,6/10

O hotelu

Eden Village El Borj

Neoficiální popis ubytování

Umístění

Prostorný hotel se nachází v rozsáhlém zeleném areálu, přibližně 5 km od centra Mahdie s medinou plnou barů, restaurací a diskoték (pohodlně dostupný místními taxíky). V okolí se nachází řada barů, restaurací a obchodů. Hotel je vzdálen přibližně 120 km od letiště Enfidha a přibližně 40 km od letiště Monastir. UPOZORNĚNÍ: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 8 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu.

.

Pláž

Hotel se nachází přímo na písečné pláži. Slunečníky a lehátka na pláži - zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, hlavní restaurace a a la carte "Neptun" (za poplatek), 3 bary (v lobby, u bazénu a na pláži), maurská kavárna (za poplatek). Venkovní bazén se sladkou vodou a brouzdalištěm pro děti. Lehátka, slunečníky a plážové osušky u bazénu - zdarma. Pro nejmladší hosty miniklub (4-12 let). Dále za příplatek: lékař na telefonu, konferenční místnost, lázeňské centrum (hammam, masáže), obchod se suvenýry a prádelna.

Internet

Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Další internetový koutek za poplatek.

.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu podávané v hlavní restauraci. Kromě toho pozdní kontinentální snídaně podávaná sladce v lobby baru od 10:00 do 12:00. Během dne se podává lehké občerstvení (v časech určených hotelem, v jednom z barů). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje se podávají v barech od 10:00 do 24:00. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeři v restauraci a la carte (nutná předchozí rezervace).

Sportovní a animační program

Hotel pořádá animační aktivity pro děti i dospělé během dne (včetně plážového volejbalu, šipek, ping pongu, aerobiku, vodního póla) a večer (představení a vystoupení). Pro děti je k dispozici miniklub.

.

Webové stránky

www.ttshotels.com.tn

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Velmi atraktivní poloha u krásné pláže a v blízkosti všech zábavních možností, které Mahdia nabízí. Kromě toho hotel nabízí dobré služby a bohatý animační program - a to vše za přijatelnou cenu! Vřele doporučujeme.

.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.