STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Meli Holidays

8/10
8/10

Albánie, Albánie

Recenze

Jiří, pobyt s partnerem/kousrpen 2022

8,1/10
Jan, pobyt s partnerem/koučervenec 2022

7,4/10
Martina a Petr, pobyt s rodinousrpen 2017

Cestujeme již léta. A nikdy nás nezklamal. Ani letos s leteckým zájezdem do Albánie. Aniž jsme věděli,co od této destinace očekávat,byli jsme opravdu spokojeni. Bohužel i přes onemocnění jednoho z dětí,jsme si dovolenou užili. Lékař v dosahu,hned vedle hotelu a nonstop,bezplatné základní ošetření,jen za léky jsme zaplatili. Domluvíte se anglicky.Můžeme jen doporučit tento resort. Jsem ráda,že jsme zkusili pro nás dosud neznámou zemi a myslím,že už víme,kam příští léto opět poletíme. Martina

9,4/10

O hotelu

Meli Holidays

Neoficiální popis ubytování

Středisko
Golem
Poloha
Hotel se nachází cca 1,5 km od centra malebného města Golem, známého širokými písčitými plážemi, cca 40 km od letiště v Tiraně; nejbližší obchody a bary cca 50 m od hotelu, autobusová zastávka cca 1,5 km od hotelu.
Pláž
Veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, na vyhrazené hotelové části lehátka a slunečníky zdarma.
Vybavení
Vstupní hala, recepce, trezor na recepci, výtah, restaurace, bar u bazénu a u pláže, WiFi ve veřejných prostorách zdarma, bazén s vyhrazenou částí pro děti; lehátka a slunečníky zdarma.
Ubytování
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, SAT/TV, ledničkou a mají boční výhled na moře; balkón nebo terasa. Za příplatek junior suite až pro 4 osoby - dvě oddělené místnosti, výhled na moře.
Stravování
All inclusive zahrnuje snídaně (8:00-10:30), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, odpolední snack, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-22:00) v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Za poplatek vodní sporty na pláži.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků  * transfery v cíli zájezdu  * počet noclehů dle smlouvy o zájezdu  * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu  * služby delegáta  * pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.