STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Tiana Beach Resort

7/10
7/10

Turecko, Egejská riviéra, Bodrum a okolí, Turgutreis

Recenze

libor, pobyt s partnerem/koučerven 2012

Byli jsme maximálně spokojeni!!!! Hotýlek byl menší-to jsme chtěli,čistý s pěknými pokoji.Jídlo výborné, koupání rovněž. Do městečka asi 3km po pláži a kolonádě pěknou procházkou. My jsme měli 4dny auto, tak jsme i cestovali.Nabídka zájezdů je ale dostačující. Vřele doporučujeme pro klienty,kteří chtějí strávit klidnou dovolenou.

7,1/10

O hotelu

Tiana Beach Resort

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Resort nabízí hostům celkem 86 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. V komplexu je úschovna zavazadel, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi (zdarma). Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Prázdninový areál nabízí autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Jsou zde business prostory s faxem a kopírkou.

Vybavení pokoje

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je zde minibar a za poplatek sejf. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje telefon a televize. Dále mohou hosté využít i turn-down service (službu večerní rozestýlky). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů a kosmetické zrcátko. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V resortu jsou pokoje pro rodiny, nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/zábava

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například tenis, spa, sauna, parní lázeň a masáže. Objekt zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Platba

K placení lze v prázdninovém areálu použít běžné platební karty.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.