STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Cenger Beach Resort and Spa Hotel

7/10
7/10

Turecko, Turecká riviéra, Manavgat

Recenze

Milan, pobyt s partnerem/kouzáří 2022

4,3/10
Olga, pobyt s přáteličerven 2022

8,9/10
Kamila a Štěpán , pobyt s rodinoučervenec 2019

7,4/10
Petr, pobyt s rodinoučerven 2019

9,4/10
Katka, pobyt s partnerem/koučerven 2019

7,5/10
Vladimír, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

hotel bych doporučil ale pláž nikoliv

8/10
Milena, pobyt s partnerem/kouzáří 2018

Nám se dovolená líbila až na ten přístup do moře.

7,7/10
Karel, sám/azáří 2018

Zájezd jsem si objednal přez ck.student agenci již 29,12,2017,do hotelu Cenger Beach Manavgat.Nakonec jsem se ocitnul 14,09,2018 sice v Turecku ale bez mého vědomí jsem byl poslán do hoteluWasington Resort.Proč jsem si s více než s půlročním předstihem objednal hotel Cenger_,asi proto abych jel do hotelu Washington.Naprosto neprofesionální a žalovatelný postup pořadatelské CK!!!!!!!!!

7,1/10
Lenka a Igor, pobyt s partnerem/kousrpen 2018

Dovolenou jsme si uzili,more krasne ciste,teple. Prvni den byly velke vlny ktere jsme si vazne uzili. Jidlo na plazi bylo super i obsluha. Pokoje velke krasne jako na fotkach.

7,7/10
Eva, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

8,1/10
Jana, pobyt s partnerem/kouříjen 2016

Výborný hotel, skvělý personál, široká písečná pláž, teplé moře. V hotelu jsme pobývali na přelomu října a listopadu, tedy mimo hlavní turistickou sezónu. Cenger byl neobsazen, žádné fronty nebo čekání. Zaměstnanci nedávali nijak najevo, že se nemohou dočkat konce sezóny, naopak všichni byli aktivní. V bezprostředním okolí hotelu sice nic není, Cenger ale leží v poloze mezi městy Side, Alanya a Antalya a má s nimi snadné a levné autobusové spojení. Side a Alanya bezesporu stojí za shlédnutí, stejně jako přírodní parky a rezervace.

8,5/10
Jája, pobyt s rodinoučerven 2015

Na celém pobytu se nam nejvic líbili animatori. Zklamáni jsme byli z dárku od hotelu- foto od profi fotografa. Když jsme za nim(fotografem) přišli, ze by sme chtěli vyfotit u moře, tak jsme byli stroze odmitnuti ze slovy " kvůli jedné fotce s námi k moři nepůjde " bylo to cca 5 min pěší chůze. :-( Další minus byla Wi-Fi. Zaplatili sme 30 € a pomalejší připojeni bylo snad uz jenom v Loby baru. V l

7,9/10
Kamilačervenec 2014

6,1/10
Pavlína, pobyt s přátelizáří 2011

Tato dovolená mě opravdu rozčílaila. Byla objednána přes Student Agency, kde mě ujišťovaly, že mají všechny spolupracující kanceláře prověřené. Vybraly jsem si s kamarádkou hotel Linda v Side. Na letišti v Turecku nám oznámili, že budeme v náhradním hotelu, že je v Lindě plno. Den před odletem jsme přitom do CK volali kvůli odletu a byly jsme ujištěny, že je vše v pořádku. Podle smlouvy nám tuto skutečnost měli dávno oznámit, jenže to by jim pak do tohoto hotelu nikdo nejel.Na webu je pouze animace, ne reálné foto. Proč asi? Považuji chování Marine Tour za sprosté a podvodné a znovu varuji, s touto CK nikam nejezděte, nechcete.li mít zkaženou dovolenou. A se Student Agency již také nikdy nikam, když nejsou schopni zajistit vybraný a zaplacený hotel, nakonec peníze jsem zaplatila jim.

6/10
Jana, pobyt s rodinouzáří 2011

Bohužel jsme nalítli této CK a vybrali si pěkný hotel v centru Side-Tytrengyel. V Antálii nám oznamili změnu a to co jsem zažili pak je úplná katastrofa. Uváděné foto není skutečnost, možná to tak bude vypadat za tři roky. Do civilizace je to na všechny směry daleko. Večer jít na neosvětlenou dálnici a mávnout na dolmuš je docela problém. Podchod pod dálnicí je neosvětlen a plný vody, což jsme zjistili naštěstí ve dne. Animační program absolutně neodpovídá kategorii hotelu. Foto hotelu naleznete též na stránkách rcenzí Invia a rajče.net

4/10
Petra, pobyt s partnerem/kousrpen 2011

Tento hotel jsme dostali jako náhradu za přeplněný, námi vybraný, hotel. Hotel je luxusní, nabízí spoustu animačních programů, ale to je taky vesměs jediná zábava v okolí. Moře není s jemným pískem ale s kamínky (oblázky) i větší kameny. Přístup do moře není úplně ideální - vhodné boty (prodávají je i v hotelovém marketu) Apoměrně brzy je hloubka - takže pro děti nic moc. Bazén super - jeden velký, jeden malinký pro děti a jeden s tobogánem a klouzačkou - ty otevřené asi 5 hodin denně (dopoledne a odpoledne) - hloubka bazénu 1,4 kromě toho malinkého. Jídlo luxusní , 1x za pobyt možnost si rezervovt ála carte a 1x rybí restauraci - v all inclusiv. Denně výměna plážových ručníků - zdarma. Trezor na pokoji - za den 2eura. Klimatice na pokoji zdarma. Bary u recepce, u bazénu, na pláži - zdarma místní nápoje (cola,pivo, sprite....) Hotel a jeho programy se nám líbily i když nebyly v češtině. Je tu hlavně německá klientela. Ale rozhodně tento hotel DOPORUČUJI. :-)

8,1/10

O hotelu

Cenger Beach Resort and Spa Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Tento hotel pochází z roku 2011. Objekt má 266 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde úschovna zavazadel. Přístup k internetu ve společných prostorách (za poplatek) hostům umožňuje zůstat v kontaktu se světem. Na rezervační přepážce vám rádi pomůžeme s výběrem a rezervací výletů Objekt má celou řadu zařízení pro handicapované. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a plážový bar. Je tady supermarket a další obchody. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hosté mají k dispozici kryté garážové stání. Hotel nabízí 24 hodinovou bezpečnostní službu, službu hlídání dětí, autopůjčovnu, lékařskou službu, transfer-servis, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít za poplatek shuttleservis. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo. V konferenčních prostorách (v business centru) je k dispozici dataprojektor a fax. Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Je zde minibar a za poplatek sejf. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Hosté mají k dispozici žehlič kalhot. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je vysoušeč vlasů a telefon. Ke komfortímu vybavení koupelen patří kosmetické potřeby. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V objektu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia a plážový volejbal. Hotel nabízí mnoho indoorových sportovních aktivit, například fitness studio, stolní tenis, šipky, gymnastiku a aerobik, za poplatek kulečník a bowling. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu a hammam a za příplatek také masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu, diskotéku, miniklub a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Nápoje jsou pro hosty v ceně. Hotel nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.