STUDENT AGENCY Dovolená
Sdílejte hotel

Seaden Corolla Hotel

9/10
9/10

Turecko, Turecká riviéra, Side

Recenze

Onetka, pobyt s partnerem/koukvěten 2023

9,8/10
Eli, pobyt s partnerem/koučerven 2023

9,4/10
Etien, pobyt s rodinoučervenec 2022

9,4/10
Petrčervenec 2015

7,8/10
Ivana, pobyt s partnerem/koukvěten 2015

Dovolená byla super.Dojdete krátkou procházkou k moři za 10 minut od hotelu. Všude je čisto. Personál je slušný, nikdo není vlezlý. Naprosto respektují Vaše praní. Chcete-li se bavit můžete, chcete-li v klidu odpočívat nikdo Vás neobtěžuje. Doporučuji všem kdo si chtějí užit dovolenou s kultivovanými klienty z Holandska a Německa. My jsme byli nad míru spokojeni. Určitě všem doporučuji

9,8/10
Veronika, pobyt s partnerem/kouzáří 2011

S dovolenou jsme byli maximálně spokojení s výjimkou prvního dne, kdy se nám recepční omluvila, že pro nás bohužel nemají volný pokoj a že nás na první noc ubytují v "levnějším" pokoji. Bohužel nás zavedli do nějakých sklepních prostor, kde byly asi na poslední chvíli zřízeny pokoje. Tenhle pokoj opravdu nebyl hezký, byl cítit zatuchlinou (prostě jako ve sklepě). Druhý den nás opravdu přestěhovali a od té doby bylo vše v naprostém pořádku. Personál hotelu byl úžasný, udělají pro vás téměř cokoliv! Když jim dáte zpropitné, tak se pro vás přetrhnou ještě víc. Mluví se zde spáše němeky (klientela z 95% německá, sem tam nějaký Rus a občas ostatní národnosti). Anglicky se však také domluvíte (a je to lepší:-) Animační programy skvělé, obzvláště ty večerní. Pro děti minidisco. Na závěr ještě jedna výhrada - kameny v moři. Pláž je písčitá, ale v moři musíte dávat pozor na sem tam nepříjemný kámen - doporučuji boty do vody. Voda zakalená od písku. Celkově však dovolená vynikající.DOPORUČUJI.

8,1/10

O hotelu

Seaden Corolla Hotel

Neoficiální popis ubytování

Vybavení

Hotel pochází z roku 1999. Objekt hostům nabízí celkem 404 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Přes WiFi (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a plážový bar. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Objekt nabízí vícejazyčný personál, autopůjčovnu, lékařskou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis. V konferenčních prostorách (v business centru) je k dispozici fax a projektor. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení také patří minibar a za poplatek sejf. Zařízení pokoje doplňuje telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. Komfortně vybavené koupelny mají sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/zábava

V areálu se nachází několik bazénů. Jeden bazén je vnitřní a 3 jsou venkovní. Je zde i bazén pro děti. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - hra boccia a plážový volejbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde aqua aerobik. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, šipky a aerobik. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například saunu, parní lázeň a hammam, za příplatek pak kosmetický salon, masáže a ájurvédu. V objektu mohou hosté odpočívat, nebo si vybrat jednu z mnoha nabízených zábavních aktivit. Je zde animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub, minidiskotéka pro děti a noční klub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 123391

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Tato stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA. Platí pravidla ochrany osobních údajů a podmínek společnosti Google.